Truck foam insulation

Apr 16, 2024 | lightweight structure, container, truck, side wall, special

Truck foam insulation

A purhab kiválóan alkalmas teherautó, hajótestek konténerek szigetelésére. A legnagyobb előny, hogy a szigetelés formakövető és minden felületre tapad. Más szigeteléssel igen bonyolult lenne a rögzítés, ill. a karosszéria pontos lekövetése. Mivel a poliuretán a lambda érték alapján jobb hőszigetelést ad, így fele olyan vastagság elég belőle mint a hagyományos szigetelésekből. Ez a megspórolt pár centiméter hatalmas előny teherautókon, ill. egyéb járműveken, ahol a hely kiemelt szempont.

Erre is tökéletes! A virágkiszállító cég teherautójának szigetelése purhabbal nemcsak hogy hatékony hőszigetelést biztosított, de számos más előnnyel is járt.

Teherautó purhab szigetelés – Előnyök

A zártcellás poliretán a ma elérhető legkorszerűbb hőszigetelés!

Nyáron a purhab szigetelés különösen értékes, mivel hatékonyan tartja távol a hőt. Ezáltal a teherautó belseje kellemesen hűvös marad, ami megakadályozza a virágok elszáradását és romlását a szállítás során. Fontos kiemelni, hogy ez a szigetelés nem veszi át a meleget (mint a gyapot).

Emellett erős és merev felületet biztosít, ami megfelelő védelmet nyújt a szigetelésnek. A teherautó karosszériájának rezonanciái, mozgása nem töri el, nem repszeti meg a pur réteget! A purhabnak az a tulajdonsága, hogy nem repedezik vagy csúszik el, biztonságot nyújt a szállított áruk számára, ill. a szigetelés élettartamának szempontjából. Hosszú távon sem kell aggódni a szigetelés állapotáért vagy az esetleges károkért.

A purhab szigetelés gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető. A virágkiszállító cég 200.000 Ft-ból, 2 óra leforgása alatt elintézte az autó szigetelését.

Eredmény

A teherautó purhab szigetelés nemcsak hogy megfelelő védelmet nyújt a teherautó számára, hanem a virágok szállításához ideális környezetet teremt, garantálva azok frissességét és minőségét az út során.

Before

Truck foam insulation

Konténerek, csövek szigetelése: https://isopur.hu/tartaly-szigeteles/

Építőipari hírek, újrdonságok: link

 

References by surface type

References éaccording to the type of deck

Similar references