Insulation Zalaegerszeg

Apr 16, 2024 | hall, factory building, wave shale, lightweight structure

Insulation Zalaegerszeg

Az elmúlt évben a magas gázárak miatt a csarnokszigetelés utáni érdeklődés folyamatos. Egy jó példa a hatékony purhab csarnokszigetelésre legújabb zalaegerszegi referenciánk. Az összesen 800 négyzetméteres, leázott és teljesen szigetelés nélküli épület teljes átalakítása során a tulajdonosok a legmodernebb technológiát és anyagokat választották az energiahatékonyság és a funkcionalitás maximalizálása érdekében.

A purhab szigetelés előnyei már az első napokban nyilvánvalóvá váltak. A tulajdonosok az alacsonyabb költségek és a gyors befejezés miatt döntöttek emellett a megoldás mellett. A minimális vastagságú, mindössze 3 centiméter vastag réteg kiválóan teljesítette a feladatot, és meghaladta a tulajdonosok reményeit.

Hullámpala belső oldalról 3 cm

Előnyök

Az elsődleges előnyök között szerepel a kiváló hőszigetelés, melyet már ezen vékony réteg is biztosított. A hagyományos szigetelőanyag (gyapot, eps) 6-8 centiméteres vastagságban ad ilyen hőszigetelést. Fontos megjegyezni, hogy az építőipar által elfogadott, lambda értéket alapul vevő számítás nem veszi figyelembe azt, hogy a mi szigetelésünk teljesen légzáró: nincsenek szeelő sarkok, illesztése, rések, hőhídak.. A purhab jelentősen javította az épület hőmegtartó képességét, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez a fűtési és hűtési költségek terén.

A purhabnak köszönhetően a zalaegerszegi szigetelés után a csarnok teljesen vízzáróvá vált, ami különösen fontos volt a leázott tetőszerkezet esetében. Ez a tulajdonság biztosította az épület védelmét az eső és egyéb nedvesség ellen, elősegítve az épület szerkezetének hosszú élettartamát.

A szigetelés nem csupán a hőveszteséget minimalizálta, hanem statikai előnyöket is hozott magával. A purhabnak köszönhetően a tetőszerkezet megerősödött, ami tovább növelte az épület stabilitását és biztonságát.

A zalaegerszegi szigetelés gyorsasága is kiemelkedő volt. Mindössze három nap alatt sikerült befejezni a teljes szigetelési folyamatot, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezett a tulajdonosok számára.

Eredmény

Összességében a Zalaegerszegi csarnok szigetelési projektje példaként szolgálhat az energiahatékony építészet terén. A purhab szigetelés kiváló megoldást nyújtott a minimális vastagság mellett is, elősegítve az épület hőszigetelését, vízzárását és statikai stabilitását. A projekt gyorsasága és hatékonysága pedig további előnyöket biztosított a tulajdonosoknak, akik hosszú távon élvezhetik az energiahatékony és fenntartható épület minden előnyét.

Szigetelés Zalaegerszeg – pipa 🙂

Palatető Poliretánnal

Idevágó allapunk: https://isopur.hu/hullampala-szigeteles/

Építőipari hírek: https://isobau.hu/

References by surface type

References éaccording to the type of deck

Similar references