Garázs szigetelés

okt 17, 2023 | garázs, könnyűszerkezet, mennyezet, oldalfal

Mobilgarázs szigetelés, lemezgarázs szigetelés, garázs vízszigetelés

Purhabbal szigeteltünk egy trapézlemezből készült garázst! A tulajdonos elégedett! A garázs már nem jégverem télen, nyáron pedig nem fog szaunázni benne. Nem rázza a szél, a minimális 3 cm vastag purhab réteg kiválóan megerősítette a felépítményt!

A mobilgarázs szigetelés vagy lemezgarázs szigetelés purhabbal egyszerű és gyors, semmilyen más szigetelés nem kel versenyre vele:

  1. Hőszigetelés: A zártcellás purhab kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és ezáltal csökkenti a hőveszteséget a garázsban. Téli időszakban melegen tartja a garázst, nyáron pedig hűvös marad, ami kényelmesebb belső klímát eredményez.
  2. Energiahatékonyság: A hatékony hőszigetelés csökkenti a fűtési és hűtési költségeket, mivel kevesebb energia szükséges a kívánt hőmérséklet fenntartásához.
  3. Hangszigetelés: A zártcellás purhab kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkenti a zaj behatolását a garázsba, illetve a garázsból kifelé. Ez különösen hasznos lehet, ha a garázst műhelyként vagy hobbi területként használják.
  4. Vízállóság: A zártcellás purhab ellenáll a nedvességnek és a víznek, így segít megakadályozni a nedvesség bejutását a garázsba. Ez hosszabb élettartamot biztosít a garázs falainak és szerkezetének.
  5. Tartósság: A zártcellás purhab erős és tartós anyag, amely ellenáll az időjárásnak, a hőingadozásoknak és az UV-sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi hatékonyságát.
  6. Szellőzés javítása: A szigetelés segíthet az optimális szellőzés fenntartásában a garázsban, minimalizálva a páralecsapódást és a penészképződést.
  7. Hőingadozás csökkentése: A zártcellás purhab segít csökkenteni a hőmérsékleti ingadozásokat a garázsban, ami kényelmesebb munka- vagy tárolóteret eredményez.
  8. Gyors telepítés: A purhab könnyen és gyorsan telepíthető, és egyenletesen illeszkedik a garázs falaihoz, így minimalizálva a hideghidakat és a hőveszteséget.
  9. Költséghatékonyság: Bár az inicialis telepítési költségek magasabbak lehetnek, a hosszú távú energiamegtakarítások és az alacsony karbantartási igény miatt a zártcellás purhab hosszú távon költséghatékony választás lehet.
  10. Növeli az ingatlan értékét: A garázs szigetelése zártcellás purhabbal növeli az ingatlan értékét és vonzóbbá teszi a potenciális vevők vagy bérlők számára.

Ezek az előnyök mutatják be, hogy a garázs szigetelése zártcellás purhabbal sokféle előnnyel jár, beleértve a kényelmet, az energiahatékonyságot és az ingatlan értékét is.

 

Olvasson többet a témáról holnapunkon! Kattintson ide!

 Nézzen videókat hullámpala tetők szigeteléséről: link

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák