Tartály, konténer szigetelés

Tartály és konténer hő- és vízszigetelés gyorsan, hatékonyan, 10 év garanciával! A formakövető hab verhetetlen trapézlemezen, tartályon.

Anyag:

Zártcellás purhab 

Haladás:

500 m2/nap 

 

Vastagság:

3 – 20 cm 

Sűrűség:

45 kg/m3

Tartály szigetelés

A szórt purhab ideális speciális formájú felületek szigetelése. Az egyik népszerű felhasználás a tartály szigetelés. A szóráos technológiával segítségével nemcsak hőszigeteljük a tartályt, de a korróziótól is védjük azt. A tartály szigetelés purhabbal azért verhetetlen megoldás, mert a szigetelőréteg felveszi a tartály formáját, teljesen rés- és hézagmentes. A tárolókat a szigetelés után akár a föld alá is lehet helyezni, a poliuretán nem szívja a vízet, nem penészedik. A megfelelő tartály szigetelés sok pénzt spórol a felhasználónak, ill. a tartályt is védi.

Konténer szigetelés

Vállaljuk konténerek, teherautók, hajótestek szigetelését is. Ha egy konténert kívülről szigetelünk, a poliuretánt védeni kell a nap káros hatásai elől. Ha a tulajdonos nem épít előfalat, a szigetelést egy poliurea UV réteggel zárjuk. Amennyiben belül szigetelünk, erre nincs szükség. Ha a konténert lakóhelységként használják és fontos az esztétikum, ajánlott a hullámos felületet gipszkarton réteggel takarni.

Ha csak egy beázást kell megoldani,  a minimális 3 cm vastagságban visszük fel a habot a felületre. Ez a vékony réteg 6 cm gyapotnak vgay eps-nek megfelelő hőszigetelést ad és 100% vízzárást. Ha a hőszigetelés is fontos, úgy természetesen vastagabb réteget fogunk ajánlani (az anyag maximum 20 cm vastagságban alkalmazható). 

Maradtak nyitott kérdések? Kattinsok ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Az ország egész területén dolgozunk! Küldje el a szigetelni kívánt épület leírását, valamint a felület méretét és a szigetelés tervezett vastagságát. Nem váratjuk sokáig, egy munkanapon belül elküldjük a szigetelésre vonatkozó kiindulási ajánlatunkat. Amennyiben elfogadhatónak tartja az árainkat, kérésére ingyenesen felmérjük az épületet. 

Purhab Szigetelés logo