Tartály, konténer, cső

Tartály és konténer hő- és vízszigetelés gyorsan, hatékonyan, 10 év garanciával! A formakövető hab verhetetlen trapézlemezen, tartályon.

Anyag:

Zártcellás

Haladás:

500 m2/nap 

Vastagság:

3 – 20 cm 

Sűrűség:

45 kg/m3

Tartály szigetelés

A szórt purhab ideális speciális formájú felületek szigetelése. Az egyik népszerű felhasználás a tartály szigetelés. A szóráos technológiával segítségével nemcsak hőszigeteljük a tartályt, de a korróziótól is védjük azt. A tartály szigetelés purhabbal azért verhetetlen megoldás, mert a szigetelőréteg felveszi a tartály formáját, teljesen rés- és hézagmentes. A tárolókat a szigetelés után akár a föld alá is lehet helyezni, a poliuretán nem szívja a vízet, nem penészedik. A megfelelő tartály szigetelés sok pénzt spórol a felhasználónak, ill. a tartályt is védi.

Konténer szigetelés

Vállaljuk konténerek, teherautók, hajótestek szigetelését is. Ha egy konténert kívülről szigetelünk, a poliuretánt védeni kell a nap káros hatásai elől. Ha a tulajdonos nem épít előfalat, a szigetelést egy poliurea UV réteggel zárjuk. Amennyiben belül szigetelünk, erre nincs szükség. Ha a konténert lakóhelységként használják és fontos az esztétikum, ajánlott a hullámos felületet gipszkarton réteggel takarni.

Ha csak egy beázást kell megoldani,  a minimális 3 cm vastagságban visszük fel a habot a felületre. Ez a vékony réteg 6 cm gyapotnak vgay eps-nek megfelelő hőszigetelést ad és 100% vízzárást. Ha a hőszigetelés is fontos, úgy természetesen vastagabb réteget fogunk ajánlani (az anyag maximum 20 cm vastagságban alkalmazható). 

Maradtak nyitott kérdések? Kattinsok ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Csőszigetelés

A csőszigetelés hagyományos szigetelési módszerekkel időigényes és bonyolult. A zártcellás purhab kiváló alternatívát nyújt. Az egyik fő előnye a zártcellás purhabnak az, hogy formakövető tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a hab könnyen alkalmazkodik a cső méretéhez és alakjához, így az összes rés kiválóan kitöltődik, ami csökkenti az energiaveszteséget és a hőhidakat. Egy másik jelentős előnye a zártcellás purhabnak a gyors kivitelezés. Alkalmas a kültéri és beltéri környezetben történő használatra egyaránt. Az anyag kiválóan ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak, de kerülhet akár föld alá is. Ez lehetővé teszi a csőszigetelés alkalmazását olyan területeken is, ahol a hagyományos szigetelőanyagok nem lennének megfelelőek. Ez a hatékony és megbízható szigetelési megoldás hosszú távon megtérülő befektetést jelent az épületek tulajdonosai számára.

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

Hajdúsámson, Debreceni út 24

info@isopur.hu