Mennyezet szigetelés

Az alulról hűlő födémek szigetelése kiemelten fontos. A mennyezet szigetelés megakadályozza a huzatot és megoldja a hideg padló  okozta problémákat. Érezni fogja a különbséget a lába alatt!

Anyag:

Zárt/ nyitott

Haladás:

300 m2/nap

Vastagság:

5+ cm

Sűrűség:

15-35 kg/m3

Alulról hűlő födém szigetelés, mennyezet szigetelés

Amennyiben az épület lakószintje alatt fűtetlen helyiségek vannak, a födémet alulról szigeteljük. Ha az Ön lakása alatt nem fűtütt lakótér, pince vagy mélygarázs van, vagy ha a padló az épületből kilóg és a szabad levegővel érintkezik, Önnek a purhab a tökéletes megoldás.

Ha Ön a födémet felülről szigetelné, kattintson ide!

A poliuretán habbal szigetelünk fa-, beton- és acél födémeket. Az anyag kiváló hőszigetelést és 100% légzárat ad. Nemcsak a hideg padló, a hőveszteség lesz orvosolva! A mennyezet szigetelés lezárja a réseket és repedéseket, így kiváló hangszigetelést is biztosít, ill. útját állja a nedvességnek és a dohos szagoknak.

A poliuretán hab szigeteléshez a hagyományos anyagokkal ellentétben nincs szükség semmilyen rögzítéstechnikára, kiválóan tapad a fa- vagy beton felületekhez. A szórt habot folyadékként alkalmazzuk, ami habbá tágul, pillanatok alatt kikeményedik, nincs ideje visszacseppenni. Teljesen tömít és nem mozdul el, nincsenek rések, amik lehetővé teszik a bosszantó huzatot. Tökéletes mennyezet szigetelés gyorsan, hatékonyan.

Zárt- vagy nyíltcellással?

Fa födémek esetén a zártcellás szigetelést preferáljuk a mennyezeti szigeteléskor. A nyitott cellás anyag használata esetén a vízgőz jobban átjuthat a szigetelésen és beszorulhat a szigetelés és a fa padló alapja közé. Ez a gerendák és az aljzat elkorhadásához vezethet, és a nedvesség behatolását okozhatja, ideális környezetet teremtve a penészgombák növekedéséhez. A kész padló megduzzadhat és meghajolhat.

 

 

Födém és mennyezet szigetelés hagyományos anyagokkal

A táblás szigeteléseket tökéletesen, hlzagmentesen felhelyezni szinte lehetetlen feladat. Ha aé pület mozgása miatt  a szigetelés megtörik vagy megreped, a hőzár gyengül, hőhídak keletkeznek. Az illesztéseken és repedéseken keresztül a hideg felszivároghat alulról, elvezetve a meleg belső levegőt.

Nehézkes és költséges a telepítés. Ha a hagyományos anyagok árához hozzáadja a szállítás, méretre szabás, a szabás, a rögzítés és a takarítás költségeit, a purhab több mint versenyképes megoldás.

Amennyiben nem új födémet szigetel, a táblás szigetelések felhelyezéséhez komoly előkészületeket kell tennie, például: a vezetékeket áthelyezni, a régi szigetelést eltávolitani, a felületet síkká tenni.

A kivitelezés a bonyolult gögzítés miatt kimondottan időígényes.

A hagyományos anyagok nem vagy alig adnak hangszigetelést, ill. nem vízzáróak.

Nagyobb vastagságra lesz szükség ugyanolyan hőszigetelési hatás eléréséhez.

Garázs, pince, mennyezet szigetelés purhabbal

Jobb szigetelést ad mint bármely más hagyományos szigetelőanyag. Ön kisebb hűtési- és fűtési költségekre számíthat. Nyáron hűvesebb, télen melegebb lesz az ingatlana.

Teljesen hézagmentes megoldás, ezért tökéletes záróréteg. Egybefüggő, vízzáró réteget ad. Páradiffúzív tulajdonsága miatt a ház lélegző marad.

Jól tapad, nincs bonyolult rögzítés.

Rágcsálók nem szeretik, nem jutnak át rajta.

Hosszú élettartamú, a hab évek alatt sem zsugorodik, ülepedik. A legtöbb hagyományos szigetelőanyaggal ellentétben évtizedekig megőrzi hatékonyságát.

Cégünktől 10 év termékgaranciát kap. 100% Magyar tulajdonú cégcsoportunk 12 éve foglalkoziuk poliuretán szigetelésekkel.

A régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania. Gyors és tiszta kivitelezés.

Gyors: egy átlagos otthon szigetelése körülbelül 1 napot vesz igénybe.

Mennyezet referenciák

Garázs szigetelés

Garázs szigetelés

Garázs szigetelés Tiszafüred A garázsok gyakran figyelmen kívül hagyott részei otthonainknak, szigetelés terén is. A garázsok megfelelő szigetelésével jelentősen növelhető a komfortérzet és csökkenthető az energiafelhasználás. A zártcellás purhab ideális megoldást...

Siófok

Siófok

Siófok trapézlemez szigetelés A STRABAG-nak dolgoztunk Siófokon. A Sió Levezető Csatorna projekt részeként tárgyaló épületeket szigeteltünk, mennyezetet, alsó oldalról. A szigetelést a megrendelő álmennyezettel takarta. Az alsó oldalról történő tökéletes, hézagmentes...

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

Hajdúsámson, Debreceni út 24

1026 Budapest, Riadó u 2c

info@isopur.hu