Elérhetőségeink

Üzenje meg nekünk, hogy milyen felületet szigetelne és milyen vastagságban. Igyekezni fogunk 24 órán belül válaszolni.

Kontakt

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson Debreceni út 24.

}

Nyitvatartás

H-P: 9.00 – 17.30
SZ: 12.00 – 16.30

v

Keressen!

info@isopur.hu
06 70 719 4557

Tel:  06 70 719 4557

Napi akár 1000 m2 szigetelése

Kérdezzen

Ajánlatkérés

Mit szeretne szigetelni?

Leggyakrabban feltett kérdések..

Alább néhány gyakran feltett kérdés. Mielőtt ajánlatot kér, fussá át az alábbi kérdéseket..

Egész évben dolgoznak?

Igen! Mivel téli adalékkal ellátott habokkal dolgozunk, egész évben szigetelünk. Az általunk készített hő- és vízszigetelésekre minden esetben 10 év garanciát vállalunk. 

Van minimumrendelés?

A minimális 3 cm vastagság esetén 200 m2 a mimumrendelés. Amennyiben Ön nagyobb vastagságot rendel, nem a négyzetmétert vesszük alapul. Kisebb felület esetén is kérdezzen meg minket – ha módunkban áll, a szigetelést összekötjük egy másik, Önhöz közeli munkával.

Mivel készüljünk a szigetelés előtt?

FELÜLET: A poliuretán hab a legtöbb ma használt építőipari anyagon kiválóan alkalmazható.Száraz és pormentes felületet tudunk szigetelni. 

TAKARÁS: A purhab szórása közben apró szemcsék kerülhetnek a közelben lévő tárgyakra. A pur szemcséktől védeni kívánt szerelvényeket, tereptárgyakat, nyílászárókat, a közelben parkoló autókat stb.

KONZOLOK: Ha a napelemet, klímát tervez a tetőre, érdemes azok tartószerkezeteit a szigetelés előtt rögzíteni, hogy ne a kész vízszigetelésbe kelljen belefúrni. Ha belső falakon dolgozunk, amiket Ön később gipszkartonnal  takar, a tartókonzolokat rögzítsék a szigetelés előtt.

Mennyit kell várni a munkára?

Cégünk Magyarország legnagyobb kapacításával rendelkezik: 5 teherautónk, 10 szigetelőnk dolgozik folyamatosan, az ország egész területén. Általánosságban elmondható, hogy maximum 2-3 hetet kell várni ránk a megrendelés aláírása után. Két csapattal akár napi 1000 m2-ert leszigetelünk.