Belső oldalfal- és homlokzati fal  szigetelés

Anyag:

Zárt- vagy nyíltcellás 

Haladás:

300 m2/nap

Vastagság:

5+ cm

Sűrűség:

55 kg/m3

Külső vagy belső oldalfalak szigetelése zárt- vagy nyitottcellás purhabbal 

Hő-, hang- és vízszigetelés egy lépésben, gyorsan, hatékonyan. Minden építőipari anyagon alkalmazható: nemesvakolat, tégla, gipszkarton, ytong, lemez, fa stb. Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére stb.

A belső oldafalak szigetelése purhabbal régóta népszerű, különösen könnyűszerkezetes épületeknél. Cégünk külső, homlokzati falak szigetelését is vállalja. Alább olvashat mindkét témáról.

 

FIGYELEM:

A purhab szigetelés a szórásos technológia miatt nem teljesen sík, az élek nem egyenesek. Amennyiben Ön teljesen sík falakat szeretne, és nem tervezi előfallal takarni a szigetelést, az élek egyenesítése, a síkok simítása anyag- és munkatöbbletet fog jelenteni a kőműveseknek! A belső oldalfalak a szigetelést egyszerűen, gipszkartonnal takarhatja.

Belső oldalfal szigetelés

A purhab hatékony és gyors megoldást jelent belső oldafal/ válaszfal hő- és hangszigetelésére. A hézagmentes purhab kiváló tulajdonságai maitt verhetetlen megoldás függőleges falakon: nem csúszik le, légzáró, rágcsálók nem jutnak be az oldafalba, a kivitelezés pedig villámgyors.

Amennyiben nagyobb üreges teret kell kitölteni és Önnek nem kimondottan fontos a nedvességnek való ellenállás, választhat nyíltcellás purhabot is. A kedvezőbb áru nyitott cellás termék könnyebb és puhább mint a merev zártcellás társa, kedvezőbb ára miatt gazdaságosabb megoldás, ha a cél, hogy teljesen kitöltsön egy viszonylag mély falat. Fontos tudni, hogy a nyitottcellás hab gyengébb hőszigetelést ad, ugyanolyan hőszigetelés eléréséhez vastagabb rétegre lesz szükség. Kattintson ide, ha többet olvasna a nyitott cellás anyagról!

 

Homlokzat szigetelés

Homlokzat szigetelés hatékonyan! Hő- és vízszigetelés egy lépésben, az eredmény erősebb, tömörebb falfelületek mint a megszokott homlokzati szigetelésekkel. Vakolt vagy vakolatlan homlokzati falon is alkalmazható, erősen tapad a legtöbb építőipari anyagra (nemesvakolat, tégla, ytong, lemez/panel, acél, fa). Mint minden külső munkánál, a purhabot védenünk kell a nap ellen az UV védő réteggel. Ha Ön a falat később burkolja, vakolja, esetleg előfalat épít, erre természetesen nincs szükség. Többet az UV védelemről itt olvashat.

Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére. A honlokzati falakat minden esetben a zártcellás habbal végezzük. Ha többet olvasna a zártcellás anyagról, kattinson ide!

 

Oldalfal szigetelés purhabbal

 • Ugyanolyan szigetelés vékonyabb réteggel! Összehasonlítva más anyagokkal fele olyan vastagság elég
 • Nincsenek csomópontok, törések. A felület teljesen homogén, egybefüggő
 • Lehetségessé speciális formájú épületek, íves falak hézagmentes szigetelése
 • Nem kong mint a hungarocell. Tömör, erős falfelületet 
 • A purhab szigetelést egyedül a rágcsálók nem szeretik

Purhab általános előnyei

 • 100% vízzárás, kiváló hőszigetelés
 • A párát bizonyos mértékben átengedi, háza lélegző marad
 • Gyors és tiszta kivitelezés
 • Terhelhető, nagy nyomószilárdságú anyag
 • Hézag- és résmentes szigetelés
 • Tisztítható, akár magasnyomású mosóval
 • A régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania
 • Egyszerű rétegrend – nincs meghibásodás

Videó

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson 

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Küldje el a szigetelni kívánt épület leírását, valamint a felület méretét és a szigetelés tervezett vastagságát. Nem váratjuk sokáig, késedelem nélkül, egy munkanapon belül elküldjük a szigetelésre vonatkozó kiindulási ajánlatunkat. Amennyiben elfogadhatónak tartja az árainkat, kérésére ingyenesen felmérjük az épületet. 

Purhab Szigetelés logo