Oldalfal, homlokzat, lábazat szigetelés

Oldalfalon is verhetetlen a purhab. Formakövető, tömör, résmentes, hő- és vízszigetelés egy lépésben, tartós. Oldalfal szigetelés, homlokzat szigetelés, lábazat szigetelés gyorsan, hatékonyan, 10 év garanciával.

Anyag:

Zárt- vagy nyíltcellás 

Haladás:

300 m2/nap

Vastagság:

5+ cm

Sűrűség:

55 kg/m3

Külső vagy belső oldalfalak szigetelése zárt- vagy nyitottcellás purhabbal. Hatékony oldalfal hőszigetelés.

Hő-, hang- és vízszigetelés egy lépésben, gyorsan, hatékonyan. Minden építőipari anyagon alkalmazható: nemesvakolat, tégla, gipszkarton, ytong, lemez, fa stb. Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség, különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére stb. A belső oldafalak szigetelése purhabbal régóta népszerű, különösen könnyűszerkezetes épületeknél. Cégünk külső, homlokzati falak szigetelését is vállalja. Alább olvashat mindkét témáról.

FIGYELEM:

A purhab szigetelés a szórásos technológia miatt nem teljesen sík, az élek nem egyenesek. Amennyiben Ön teljesen sík falakat szeretne, és nem tervezi előfallal takarni a szigetelést, az élek egyenesítése, a síkok simítása anyag- és munkatöbbletet fog jelenteni a kőműveseknek! A belső oldalfalak szigetelését egyszerűen, gipszkartonnal takarhatja.

Belső oldalfal hőszigetelés

A purhab hatékony és gyors megoldást jelent belső oldafal/válaszfal hő- és hangszigetelésére. A hézagmentes purhab kiváló tulajdonságai miatt verhetetlen megoldás függőleges falakon: nem csúszik le, légzáró, ráadásul rágcsálók nem jutnak be az oldafalba, így a kivitelezés villámgyors és hatékony.

Zárt vagy nyitott?

Amennyiben nagyobb üreges teret kell kitölteni és Önnek nem kimondottan fontos a nedvességnek való ellenállás, választhat nyíltcellás purhabot is. A kedvezőbb áru nyitott cellás termék könnyebb és puhább, mint a merev zártcellás társa, így gazdaságosabb megoldás, ha a cél, hogy teljesen kitöltsön egy viszonylag mély falat. Fontos tudni, hogy a nyitottcellás hab gyengébb hőszigetelést ad, így ugyanolyan hőszigetelés eléréséhez vastagabb rétegre lesz szükség. Kattintson ide, ha többet olvasna a nyitott cellás anyagról!

Homlokzat szigetelés

Homlokzat szigetelés hatékonyan! Hő- és vízszigetelés egy lépésben, az eredmény erősebb, tömörebb falfelületek mint a megszokott homlokzati szigetelésekkel. Vakolt vagy vakolatlan homlokzati falon is alkalmazható, erősen tapad a legtöbb építőipari anyagra (nemesvakolat, tégla, ytong, lemez/panel, acél, fa). Mint minden külső munkánál, a purhabot védenünk kell a nap ellen az UV védő réteggel. Ha Ön a falat később burkolja, vakolja, esetleg előfalat épít, erre természetesen nincs szükség. Többet az UV védelemről itt olvashat.

Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére. A homlokzati falakat minden esetben a zártcellás habbal végezzük, ami biztosítja a maximális szigetelést és energetikai hatékonyságot. Ha többet olvasna a zártcellás anyagról, kattinson ide!

Lábazat szigetelés

Az egyik legfontosabb előnye a purhab lábazati szigetelésének a teljes vízzárás, ami rendkívül fontos, mivel a nedvesség károsíthatja az alapokat és a szerkezetet, valamint hozzájárulhat a penészesedés kialakulásához. A purhab lábazati szigetelés föld alá kerülhet, így az anyagot a talajszint alatt is alkalmazzák, ami további védelmet nyújt az épületnek. A purhab anyaga nem kedvez a penész vagy gomba kialakulásának, így hosszú távon is egészséges környezetet biztosít az épületben. Emellett a purhab hézagmentes megoldást kínál, és könnyen, gyorsan felhordható a lábazatra, így rövid idő alatt elvégezhető a szigetelési munka. Az olyan nem teljesen sík felületeknél, mint például a terméskő vagy egyéb domború felületek, a purhab lábazati szigetelése verhetetlen megoldás.

Oldalfal szigetelés purhabbal

  • Összehasonlítva más anyagokkal fele olyan vastagság elég, így költséghatékonyabb megoldás. Nincsenek csomópontok, törések, így homogén, egybefüggő felületet biztosít. Lehetségessé válik speciális formájú épületek, íves falak hézagmentes szigetelése is. Nem kong, mint a hungarocell, így tömör, erős falfelületet nyújt. A purhab szigetelést egyedül a rágcsálók nem szeretik, más szempontból viszont kiváló választás.

Purhab általános előnyei

  • A párát bizonyos mértékben átengedi, de 100% vízzárás mellett a ház lélegző marad. Emellett kiváló hőszigetelés is biztosított. Gyors és tiszta kivitelezésének köszönhetően hézag- és résmentes szigetelés valósul meg. A rendszer tisztítható, akár magasnyomású mosóval is. Mindezek mellett egyszerű rétegrendű kialakítás biztosítja, hogy ne legyenek meghibásodások.

Videó

Oldalfal purhab szigetelés referenciák

Egyéb népszerű felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.