Istálló szigetelés

Cégünk specialítása a mezőgazdasági épületek utólagos szigetelése. Elöregedett, beázó sík-, hullámpala- illetve trapézlemez épületek szigetelése. Istálló és ól szigetelés, gabonatároló szigetelés. 

Anyag:

Zártcellás purhab

Haladás:

500 m2/nap

Vastagság:

3+ cm

Sűrűség:

55 kg/m3

Mezőgazdasági épületek szigetelése

  • Mindegy, hogy milyen állatot tart, a hőszigetelés az egyik legfontosabb szempont a jó eredmények és hozamok eléréséhez. Ha az állatok nem érzik jól magukat, a hozamok gyengébbek lesznek, hiába kapnak több takarmányt. Különösen fejlődő állatoknál fontos az egyenletes, stabil klíma. Az alacsonyabb hűtés-, fűtés költségek miatt hatalmas összegeket is megspórolhat.
  • A purhab már a minimális 3 cm vastagságban is szavatolja a csapadékvíz elleni védelmet. Ön tehát hő- és vízszigetelést kap egy lépésben! Mindezt 10 év garanciával.
  • A zártcellás hab erős, merev réteget alkot, statikailag is erősíti az épületet.
  • Az anyag higiénikus, magas nyomású mosóval tisztítható.
  • Egy jó szigeteléssel a párakicsapódások is megoldódnak. A poliuretán habot olyan területeken is használják, ahol a hőszigetelés nem feltétlenül szükséges. A probléma, hogy az állatok nagy mennyiségű párát termelnek. A különféle tetőfedések ezt a nedvességet csak korlátozottan tudják felszívni és a pajtában hamar „esni” kezd, akkor is, ha kint süt a nap. Ez a kicsapódó pára, lecsepegő nedvesség betegségek okozójává válhat. A poliuretán szigetelésnek köszönhetően a hidegebb tető felé felszálló nedvesség már nem tud lecsapódni, és így a kondenzvíz sem csepeg vissza.

Olvasson többet a zártcellás purhabról ITT!

Istálló szigetelés előnyei

  • A purhabos istálló szigetelés nagy előnye, hogy nem kell bontani, a hulladékot elszállítani, hiszen a zártcellás poliuretán hab bármilyen anyagra fújható.
  • A mezőgazdasági épületek szigetelésekor általában fontos az időtényező. A purhabos szigetelés kimondottan gyors: egyetlen csapattal 500 m2-ert tudunk szigetelni naponta, így az épület nem kerül ki hosszú időre a termelésből.
  • A szellőztetett ólaknál fontos, hogy a levegőnek előre meghatározott útvonalat járjon be. A rosszul szigetelt épületek esetén sok esetben tapasztaljuk, hogy a varratoknál idegen levegő kerül be, a tervezett légáramlások nem tudják megtartani útjukat. A varrat nélküli poliuretán réteg megoldást kínál erre!

Baromfiól

A haszonállat tartás versenyképességének egyik legfontosabb feltétele a gazdaságosság. A csirkék rendkívül érzékenyek a hőmérsékletre, páratartalomra, szellőzésre, fejlődésükhöz kiemelten fontos a megfelelő hőszigetelés. A mosható szigetelőréteg a legjobb megoldás istállói korszerűsítésére!

Sertésól

A vízpára tönkreteszi az épület szerkezetét, a túlzott hőingadozás pedig kedvezőtlenül hat az állatok fejlődésére. Kiemelten fontos az ól  szigetelés, vagyis az ól levegőminőségének és hőmérsékletének szabályozása és a magas nedvességtartalom fenntartása. Erre kínálunk hatékony, gyorsan kivitelezhető megoldásokat.

Szarvasmarha istálló

A hazai szarvasmarha istállók többsége elöregedett épület, a legtöbb nincs tetőszigeteléssel, ill. megfelelő szellőztető rendszerrel ellátva. A rossz ól szigetelés miatt nemcsak az üzemeltetés költségei drasztikusak, de a hozamok is alacsonyabbak.

 

 

 

 

Gabonatároló szigetelés

Síktározók, silók, raktárak esetében a bennük tárolt termény állagmegóvása az elsődleges cél. Egyik népszerű felhasználása a purhabnak a gabonatároló szigetelés. A megfelelő hő- és vízszigetelés és a párakicsapódás megszüntetése elengedhetetlen a termények raktározása szempontjából. Elöregedett silók tetejének és lábazatának külső szigetelése, síktározók pára elleni és vízszigetelése, gyümölcs-, burgonyatárolók hőszigetelése a szórt habos technológia segítségével ezen problémák megoldása gyorsan, hatékonyan elvégezhető.

Miért velünk?

A legnagyobb kapacítással, 10 teherautóval és 25 szakemberrel dolgozunk folyamatosan, az ország egész területén. A legmodernebb, új eszközökkel érkezünk a munkára.

Minősített, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóinktól nagy tételben vásárolunk, kedvezőbb áron dolgozunk mint a konkurencia.

A munkáinkra vállalt garanciát komolyan veheti: több mint 12 éve szigetelünk.

Nem ismerünk lehetetlent. Velünk egyedi, problémás projektek is megvalósulnak. Összeszokott csapatunk szívügye a szigetelés. 

Érdeklődése esetén ingatlanát ingyenesen felmérjük. 

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.