Palatető szigetelés kívülről, Hullámpala szigetelés kívülről

Előtte

A Korszerű Hullámpala Szigetelés Titka: Zártcellás Purhab

A tetőszigetelés kihagyhatatlan része minden éfelújításnak, különösen amikor egy elöregedett hullámpala alatt él az ember. A hagyományos szigetelési módszerekkel nehéz lehet tökéletesen szigetelni a hullámlemezek alatti területet, de szerencsére itt is bevethető a zártcellás purhab.

Purhab hullámpala tető szigetelés előnyei

Az új generációs szigetelés számos előnnyel jár. A formakövető és résmentes jellegének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tető alatti területekhez, így biztosítva a 100%-os vízszigetelést és a korszerű hőszigetelést. Ezáltal nemcsak az épület belső hőmérsékletét lehet stabilan tartani, hanem jelentős energiamegtakarítást is elérhetünk.

A tető statikai erősítése további előny, különösen régebbi épületek esetében, ahol a tetőszerkezet esetlegesen már nem megfelelő állapotban van. A zártcellás purhab segítségével nemcsak a szigetelést, hanem a tetőszerkezet stabilitását is javíthatjuk.

Egy másik fontos szempont a páraáteresztés kérdése. A zártcellás purhab légáteresztő képessége lehetővé teszi, hogy az épület továbbra is lélegző maradjon, így elkerülve a nedvesedés és a penészképződés kockázatát.

5 cm purhab réteg palán

Hullámpala szigetelés külső oldalról

A Szigetszentmiklóson végzett munka egy újabb bizonyíték arra, hogy a korszerűtlen tetőket kiválóan és hatékonyan lehet szigetelni a szórt szigeteléssel.

A palatető szigetelés és a hullámpala külső oldalának szigetelése kulcsfontosságú lépés minden olyan épület életében, amelynek hosszú távú védelmet és hatékonyságot szeretnénk biztosítani. A zártcellás purhab itt egy megoldást kínál, amely ötvözi a könnyű használhatóságot és a kiváló teljesítményt.

Palatető szigetelés külső oldalról

Olvasson többet a palatető szigetelés témában itt: link

Palatető szigetelés bitumenes lemezzel: www.palatech.hu

UV réteg hullámpalán

 

isopur szigetelés

Hullámpala szigetelés kívülről – referencia Szgetszentmiklós

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák