Terasz szigetelés

A szórt purhab a legjobb megoldás terasz szigetésre, hiszen egy lépésben oldható meg a hő-, víz- és hangszigetelés. 

Anyag:

Zártcellás hab 

Haladás:

350 m2/nap 

Vastagság:

3 – 20 cm 

Sűrűség:

55 kg/m3 

Terasz szigetelés

A poliuretán terasz szigetelés a ma elérhető leghatékonyabb hőszigetelés, ráadásul biztos vízszigetelést is ad egy lépésben, bonyolult rétegrend nélkül. A szórásos technológia nagy előnye, hogy a legtöbb építőipari anyagra a pillanatragasztó erejével hozzátapad, alkalmazzuk bitumenen, betonon vagy fa zárófödémen. A terasz szigetelés előtt nem kell bontanunk, ill. régi szigetelést elszállítanunk. A szigetelés hézag- és résmentes, nincs több beázás, sem hőhidak. 

Terasz szigetelés – takarás

A purhabot külső alkalmazásoknál Poliurea anyagú UV védő réteggel fedjük. Fontos tudni, hogy a Poliurea védő bevonatot tartós fizikai terheléshez nem ajánljuk, vagyis ha Ön a teraszt aktívan használja, más fedést kell alkalmazni. A terasz szigetelés után a habot Ön lebetonozhatja és burkolhatja. Ha egszerűbb fedést választ, megfelel a kő- vagy fa járólapokkal való takarás, egy kavicságy, de akár zöldtetőt is építhet.

Ha a beázás miatt szigetelne és a hőszigetelés nem szempont, a terasz szigetelés vastagsága lehet egy minimális 3 cm-es réteg. Ez a vékony réteg ugyan még gyenge hőszigetelést ad, de a víz ellen már hatékonyan megvédi épületét. Ha a hőszigetelés is szempont, úgy természetesen vastagabb réteget ajánlunk. Egy 10 cm vastag zártcellás purhab szigetelés 20 cm hagyományos hőszigetelésnek (gyapot) felel meg. 

Maradtak nyitott kérdések? Kattinsok ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Az ország egész területén dolgozunk! Küldje el a szigetelni kívánt épület leírását, valamint a felület méretét és a szigetelés tervezett vastagságát. Nem váratjuk sokáig, egy munkanapon belül elküldjük a szigetelésre vonatkozó kiindulási ajánlatunkat. Amennyiben elfogadhatónak tartja az árainkat, kérésére ingyenesen felmérjük az épületet. 

Purhab Szigetelés logo