Csarnok, raktár szigetelés

Cégünk specialítása a csarnokok, raktárak és irodaépületek hő- és vízszigetelése. Munkáinkra 10 év garanciát adunk.

Anyag:

Zártcellás purhab

Haladás:

300 m2/nap

Vastagság:

5+ cm

Sűrűség:

55 kg/m3

Csarnok szigetelés, ipari ingatlanok

A könnyűszerkezetes épületek gyenge pontja a fémszerkezetek okozta hőveszteség és a beázások. Rengeteg helyen találkozunk teljesen szigeteletlen trapézlemez tetőkkel, oldalfalakkal. Ilyenkor a magas fűtésszámlák mellett komoly problémát okoz a párakicsapódás is. A hagyományos anyagokkal készített csarnok szigetelés gyakran nehezen installálható, illetve csak egy problémára ad választ. A poliuretán habnál nem probléma a rögzítés: a szigetelőréteg minden fogadófelületre a pillanatragasztó erejével tapad, kitölti a réseket, légmentesen zár.

A zártcellás purhabbal könnyen orvosolhat akár három problémát is egy lépésben: a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően jelentősen csökkennek a fenntartási költségek. Már a minimális vastagsággal is kiküszöbölheti a beázásokat. Csarnokok kapcsán fontos kiemelni, hogy a purhabbal megszüntethető a párakicsapódás.

Ha többet olvasna a trapézlemez szigeteléséről, kattintson ide!

Ha több információ érdekli a purhab anyagról, kattintson ide!

Csarnok szigetelés problémák

  • Beázások, kondenzproblémák miatt károsodnak a gépek, termékek és az ingatlan.
  • Az ingadozó hőmérséklet miatt a dolgozók komfortérzete alacsony, a fűtés- és hűtésköltségek pedig magasak.
  •  A könnyűszerkezetes épület nem elég stabil, rázza a szél.
  • A hagyományos szigetelőanyagokat nehéz installálni.

Megoldás

  • A purhab az elérhető legjobb hőszigetelés! Már 3 cm vastagságban is 100% vízszigetelést ad, ráadásul páradiffúzív és elfelejtheti a kondenzproblémákat is.
  • Könnyen installálható, minden felületre a pillanatragasztó erejével tapad. A réseket kitölti, légmentesen zár.
  • Nagy nyomószilárdságú anyag, statikailag megerősíti az épületet.

Egyéb tudnivalók

Az ipari ingatlanok szigetelésénél sok esetben kiemelt kérdés az időtényező. Velünk nem kell az épületet sokáig kivenni a termelésből: akár napi 1000 m2 haladással számolhat!

Csarnok szigetelés előtt fontos a takarás! Ha belülről dolgozunk, figyelni kell rá, hogy a szigetelés közben apró szemcsék kerülhetnek a fedetlen tereptárgyakra, gépekre, termékekre.

Saját állványainkkal 7,5 m magasságig tudunk dolgozni. Az ennél magasabb épületek szigeteléséhez állványt vagy személyemelőt kell bérelnünk.

A hullámpala és trapézlemez felületek szigeteléséhez több anyag kell mint az ugyanolyan alapterületú síktetők szigeteléséhez, a tető felületét ilyenkor terítékkel (átlagosan 15-20% többlettel) számoljuk ki.

Ha kiváncsi még több részletre, kattinson ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Miért velünk?

A legnagyobb kapacítással, 10 teherautóval és 25 szakemberrel dolgozunk folyamatosan, az ország egész területén. A legmodernebb, új eszközökkel érkezünk a munkára.

Minősített, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóinktól nagy tételben vásárolunk, kedvezőbb áron dolgozunk mint a konkurencia.

A munkáinkra vállalt garanciát komolyan veheti: több mint 12 éve szigetelünk.

Nem ismerünk lehetetlent. Velünk egyedi, problémás projektek is megvalósulnak. Összeszokott csapatunk szívügye a szigetelés. 

Érdeklődése esetén ingatlanát ingyenesen felmérjük. 

Csarnok referenciák

Hullámpala csarnok szigetelés Solymáron

Hullámpala csarnok szigetelés Solymáron

Hullámpala csarnok szigetelés Solymáron. A 3000 m2-es tető rengeteg helyen beázott, a tulajdonos kevésbé a hőszigetelésre, inkább a bezázások kiküszöbölésére kért minket. A hullámpala csarnok szigetelés előtt pontosan felmértük a tetőt. A hullámos felület miatt 15%...

Könnyűszerkezetes épületek szigetelése

Könnyűszerkezetes épületek szigetelése

Könnyűszerkezetes épületek szigetelése zártcellás Poliuretán Habbal Nyíregyházán szigeteltünk könnyűszerkezetes épületet! Az ipari ingatlanok és könnyűszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése során számos kihívással kell szembenézni. Ezek közé tartozik a...

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

Hajdúsámson, Debreceni út 24

info@isopur.hu