Csarnok, raktár szigetelés

Cégünk specialítása a csarnokok, raktárak és irodaépületek hő- és vízszigetelése. Munkáinkra 10 év garanciát adunk.

Anyag:

Zártcellás purhab

Haladás:

300 m2/nap

Vastagság:

5+ cm

Sűrűség:

55 kg/m3

Csarnok szigetelés, ipari ingatlanok

A könnyűszerkezetes épületek gyenge pontja a fémszerkezetek okozta hőveszteség és a beázások. Rengeteg helyen találkozunk teljesen szigeteletlen trapézlemez tetőkkel, oldalfalakkal. Ilyenkor a magas fűtésszámlák mellett komoly problémát okoz a párakicsapódás is. A hagyományos anyagokkal készített csarnok szigetelés gyakran nehezen installálható, illetve csak egy problémára ad választ. A poliuretán habnál nem probléma a rögzítés: a szigetelőréteg minden fogadófelületre a pillanatragasztó erejével tapad, kitölti a réseket, légmentesen zár.

A zártcellás purhabbal könnyen orvosolhat akár három problémát is egy lépésben: a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően jelentősen csökkennek a fenntartási költségek. Már a minimális vastagsággal is kiküszöbölheti a beázásokat. Csarnokok kapcsán fontos kiemelni, hogy a purhabbal megszüntethető a párakicsapódás.

Ha többet olvasna a trapézlemez szigeteléséről, kattintson ide!

Ha több információ érdekli a purhab anyagról, kattintson ide!

Csarnok szigetelés problémák

  • Beázások, kondenzproblémák miatt károsodnak a gépek, termékek és az ingatlan.
  • Az ingadozó hőmérséklet miatt a dolgozók komfortérzete alacsony, a fűtés- és hűtésköltségek pedig magasak.
  •  A könnyűszerkezetes épület nem elég stabil, rázza a szél.
  • A hagyományos szigetelőanyagokat nehéz installálni.

Megoldás

  • A purhab az elérhető legjobb hőszigetelés! Már 3 cm vastagságban is 100% vízszigetelést ad, ráadásul páradiffúzív és elfelejtheti a kondenzproblémákat is.
  • Könnyen installálható, minden felületre a pillanatragasztó erejével tapad. A réseket kitölti, légmentesen zár.
  • Nagy nyomószilárdságú anyag, statikailag megerősíti az épületet.

Egyéb tudnivalók

Az ipari ingatlanok szigetelésénél sok esetben kiemelt kérdés az időtényező. Velünk nem kell az épületet sokáig kivenni a termelésből: akár napi 1000 m2 haladással számolhat!

Csarnok szigetelés előtt fontos a takarás! Ha belülről dolgozunk, figyelni kell rá, hogy a szigetelés közben apró szemcsék kerülhetnek a fedetlen tereptárgyakra, gépekre, termékekre.

Saját állványainkkal 7,5 m magasságig tudunk dolgozni. Az ennél magasabb épületek szigeteléséhez állványt vagy személyemelőt kell bérelnünk.

A hullámpala és trapézlemez felületek szigeteléséhez több anyag kell mint az ugyanolyan alapterületú síktetők szigeteléséhez, a tető felületét ilyenkor terítékkel (átlagosan 15-20% többlettel) számoljuk ki.

Ha kiváncsi még több részletre, kattinson ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Miért velünk?

A legnagyobb kapacítással, 10 teherautóval és 25 szakemberrel dolgozunk folyamatosan, az ország egész területén. A legmodernebb, új eszközökkel érkezünk a munkára.

Minősített, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóinktól nagy tételben vásárolunk, kedvezőbb áron dolgozunk mint a konkurencia.

A munkáinkra vállalt garanciát komolyan veheti: több mint 12 éve szigetelünk.

Nem ismerünk lehetetlent. Velünk egyedi, problémás projektek is megvalósulnak. Összeszokott csapatunk szívügye a szigetelés. 

Érdeklődése esetén ingatlanát ingyenesen felmérjük. 

Csarnok referenciák

Szigetelés Zalaegerszeg

Szigetelés Zalaegerszeg

Szigetelés Zalaegerszeg Az elmúlt évben a magas gázárak miatt a csarnokszigetelés utáni érdeklődés folyamatos. Egy jó példa a hatékony purhab csarnokszigetelésre legújabb zalaegerszegi referenciánk. Az összesen 800 négyzetméteres, leázott és teljesen szigetelés...

Bitumenes lapostető szigetelése

Bitumenes lapostető szigetelése

Hatékony Megoldás a Gyártóüzemek Tetőszerkezetének Szigetelésére Az ipari létesítmények energiahatékonysága és fenntarthatósága kiemelten fontos téma napjainkban. Azonban sok gyártóüzem még mindig küzd a régi, rosszul szigetelt tetőszerkezetek problémáival, amelyek...

Felhasználások

Kérjen ajánlatot!

Mit szeretne szigetelni?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

Hajdúsámson, Debreceni út 24

1026 Budapest, Riadó u 2c

info@isopur.hu