Purhab szigetelés Szolnok – Élelmiszergyártó üzemek korszerűsítése

jan 13, 2023 | lapostető, Szolnok

Purhab szigetelés Szolnokon. A Bunge Zrt. üzemeinek korszerűsítése 2022 december.

A speciális téli adalékkal ellátott habbal hidegben is dolgozunk – Szolnok közelében.

www.bunge.hu

Olvasson többet a lapostetők szigeteléséről itt – link

zigetelés Szolnokon. A Bunge Zrt. üzemeinek korszerűsítése 2022 december.

A speciális téli adalékkal ellátott habbal hidegben is dolgozunk – Szolnok közelében

www.bunge.hu

Purhab szigeterlés Szolnok

Olvasson többet a lapostetők szigeteléséről itt – link

Purhab szigetelés Szolnok – Lapostető szigetelés

A lapostető szigetelés a zártcellás poliuretán hab egyik fő felhasználása. Nem csupán a ma elérhető leghatékonyabb hőszigetelést kínáljuk, de 100% vízszigetelést is ígérünk! Mindezt egy lépésben, bonyolult rétegrend nélkül, gazdaságosan.

A leggyakrabban végzett feladatunk az elöregedett bitumenes tető szigetelése. A technológia nagy előnye, hogy nem kell bontanunk, a régi szigetelést nem kell letermelni, elszállítani (ez gyakran drágább lenne, mint maga a szigetelés).

Egyre több építész tervez velünk új építésű családi- és társasházon, irodaépületen is. A szigetelés hézag- és résmentes, nincs több beázás, sem hőhidak. A zártcellás hab követi a tető mozgásait, nem reped meg, nincs szükség dilatációs csík beépítésére. Ha többet olvasna a zártcellás habról, kattintson ide!

A purhab a legtöbb építőipari anyagra a pillanatragasztó erejével hozzátapad, alkalmazzuk bitumenen, betonon vagy fa zárófödémen. A purhab a leggazdaságosabb megoldás bitumenes tető szigetelésére.

Ha a purhab fedve lesz (beton, burkolat, kavicságy, zöldtető, járólap), úgy a lapostető szigetelés védő réteg nélkül is tökéletes. Ha a kívülről felvitt purhab réteg a napon áll, azt UV védelemmel kell ellátnunk. Ilyenkor a nap káros hatásai ellen kétkomponensű Poliurea réteggel védjük a szigetelést.

Olvasson többet az UV védő rétegről itt!

Problémák hagyományos szigetelőanyagokkal 

A rossz lapostető szigetelés magas hűtés- és fűtés költségeket jelent.

Az elöregedett, kátrányos tető szigetelések gyakran beáznak.

Párakicsapódások jelennek meg a felső szint mennyezetén.

A legtöbb hagyományos anyag nem követi az épület mozgását, az apró egyenletlenségek is repedést okozhatnak.

Bonyolult rétegrend: a hagyományos hőszigetelő anyagok nem adnak vízszigetelést és fordítva: a kátrányos lapostető szigetelés csak vízszigetel. A bonyultabb rétegrend több hibát hoz magával. A bitumenes tető szigetelés meghibásodása esetén nagy költséget jelent a rétegek bontása, elszállítása.

Rágcsálók költöznek a régi szigetelőanyagokba.

 

Purhab szigetelés Szolnok – A legjobb lapostető szigetelés a purhab

A purhab a hagyományos szigetelőanyagoknál kétszer hatékonyabb hőszigetelést ad (Zártcellás poliuretán hab 0,023 λ [W/mK]).

Már a minimálisan fújható 3 cm vastagságnál is 100% vízzárást ígérünk. Nincs több párakicsadás, kondenz probléma. A párát az anyag bizonyos mértékben átengedi, háza lélegző marad.

Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes felület. Könnyű, mégis merev, járható felület. A purhab és az azt védő UV réteg követi az épület mozgását, nincsenek dilatációs problémák.

Egyszerű rétegrend – nincs esély a meghibásodásra. A lapsotető szigetelés miatt a régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania.

Rágcsálók nem szeretik a habot, ill. réseket sem találnak, ahol bejutnak a régi szigetelőanyagokba.