Sárospatak hőszigetelés

jan 13, 2023 | gyárépület, oldalfal

Cégünk sikeresen elvégezte Sárospatak egyik fémfeldolgozó üzemének oldalfal szigetelését. A projekthez 2000 négyzetméternyi területet vállaltunk, és hatékonyan alkalmaztunk 6 cm vastag poliuretán habot a kopolit üveg oldalfalakra. Ez a hőszigetelő réteg jelentősen javítja az épület hőtartását és energiahatékonyságát.

Az üzemünk számára fontos szempont volt, hogy a szigetelést a hideg decemberi időjárásban is elvégezhessük. Ugyanakkor, mivel a fémfeldolgozó üzem gépei jelentős mennyiségű hőt termelnek, ezért a párásodás nem jelentett problémát a szigetelés során. A csarnok belső környezete száraz volt, így tökéletesen tudtunk dolgozni a felületeken.

A sárospataki ügyfélnek egyedi igényei voltak a szigetelés kivitelezését illetően. Nem kívánta előfallal takarni vagy vakolni a szigetelő réteget, és ezért bennünket bízott meg azzal, hogy ellátjuk azt UV védő festékkel. Ez a festék védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, beleértve a napsugárzást és a hőmérsékletváltozásokat is. Az UV védő festék hosszú élettartammal rendelkezik, így az ügyfelünk biztos lehet abban, hogy a szigetelés hosszú távon is megőrzi hatékonyságát és esztétikus megjelenését.

A poliuretán hab és az UV védő festék kombinációja kiváló választás a fémfeldolgozó üzem oldalfalainak szigetelésére. A poliuretán hab rendkívül hatékony hőszigetelő, amely minimalizálja az energiaveszteséget és javítja a belső komfortot. Az UV védő festék pedig védi a szigetelést a környezeti hatásoktól, megőrizve annak élettartamát és esztétikáját.

Cégünk szakértő csapata minden részletre odafigyel a projekt során. Megfelelő előkészítő munkát végzünk, hogy a poliuretán hab és az UV védő festék optimálisan tapadjanak az oldalfalra. Szakembereink kiváló minőségű anyagokat és eszközöket használnak a szigetelés során, hogy biztosítsák a hosszú távú tartósságot és a kifogástalan végeredményt.

Cégünk büszke arra, hogy részt vehetett ebben a jelentős projektben, amely elősegíti az üzem energiahatékonyságát és komfortját. A poliuretán hab és az UV védő festék használata garantálja a szigetelés hatékonyságát és esztétikus megjelenését hosszú éveken keresztül.

Összességében, a Sárospatak fémfeldolgozó üzemének 2000 négyzetméteres oldalfal szigetelése sikeresen elvégeztük. A poliuretán hab és az UV védő festék kombinációja ideális választásnak bizonyult a hőszigetelésre és a védelemre. Ügyfelünk elégedett lehet azzal, hogy megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújtottunk, amely hozzájárul az üzem energiahatékonyságához és működésének javításához.

Érdekli az oldalfalak szigetelése? Olvasson többet releváns allapunkon – kattintson ide!

Megrendelőnk honlapja: https://boss2006.hu/

Hőszigetelés Sárospatakon

Purhab szigetelés Sárospatak

 

Hőszigetelés Sárospatak

Sárospatak szigetelés

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák