Szigetelés Monor – tönkrement purhabos tető korszerűsítése

nov 8, 2022 | gyárépület, lapostető

Szigetelés Monor. A legújabb monori referencia: a B&K Kft telephelyén 2022 őszén dolgoztunk. Az épület 15 éves purhab szigetelése nem kapott korszerű UV védelmet, ezért a purhab réteg kiszáradt, elrepedt, felvált as födémről. A Megrendelővel egyetértettünk abban, hogy a régi szigetelést el kell távolítani és a megtisztított felületre felvinni az új szigetelést. Bár a régi 10 cm vastag purhab réteg elöregedett, nem volt egyszerű felszedni..

Lapostető referencia – Monor

Szigetelés Monor

www.bandk.hu

Lapostetők szigeteléséről több információ – link

Szigetelés Monor! Miért velünk?

A legnagyobb kapacítással, 10 teherautóval és 25 szakemberrel dolgozunk folyamatosan, az ország egész területén. A legmodernebb, új eszközökkel érkezünk a munkára.

Minősített, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóinktól nagy tételben vásárolunk, kedvezőbb áron dolgozunk mint a konkurencia.

A munkáinkra vállalt garanciát komolyan veheti: több mint 12 éve szigetelünk.

Nem ismerünk lehetetlent. Velünk egyedi, problémás projektek is megvalósulnak. Összeszokott csapatunk szívügye a szigetelés. 

Érdeklődése esetén ingatlanát ingyenesen felmérjük. 

Szigetelés Monor – Zártcellás purhab

Szigetelés MonorA zártcellás hab a ma elérhető legjobb hőszigetelő, páratlan előnye, hogy egyben 100% vízzárást is ad a szigetelt épületnek. Felülete erős, tömör és járható. Teherautóinkba szerelt gépeink keverik a két folyékony komponenst amit egy melegített tömlőn át viszünk fel a felületre. A kifújás után az anyag pár másodperc alatt folyékonyból szilárd halmazállapotúvá változik, közben eredeti térfogata negyvenszeresére dagad. A zártcellás purhab szerkezete szoros cellaszerkezetű, a nyitott cellás habnál merevebb, erősebb, így alkalmas födémek, lapostetők, teraszok szigetelésére is. Bármilyen ma használt építőipari anyagon alkalmazható. Szigetelés Monor

 

Olvasson többet az anyagról: itt

Poliurea UV védelem

Amennyiben a zártcellás purhab az épületen kívül lesz alkalmazva, a szigetelést védeni kell a nap káros hatásai elől. Erre egy speciális műgyantát ajánlunk. Az UV coating megoldások alkalmazhatóak vízzáró bevonatként, korrózióvédelemként is. Az UV védő réteg tökéletes hézagtömítő, egybefüggő, tartós vízzáró felületet képez varrat és dilatáció nélkül. Az UV védelem sokrétű felhasználását vízálló, kopásálló, csúszásmentes, rugalmas mégis nagy keménységű tulajdonságainak köszönheti. A speciális kétkomponenses reaktor hevíti fel a szigetelő anyagot, amely fűtött csöveken át érkezik a szórópisztolyba, majd 240 bar nyomással lesz a felületre fújva. Az anyag a felvitelt követően néhány másodperc alatt megszilárdul, és 24 óra alatt eléri tökéletes és végleges fizikai, kémiai állapotát.

Szigetelés Monor 

Olvasson többet az anyagról: itt

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák