Lapostető szigetelés Budapest 12. kerület

júl 8, 2022 | lapostető, társasház

Társasház lapostető szigetelés

Budapesten szigeteltünk a 12. kerület tetején. 200 m2 felület szigetelése bitumenes tetőre, 5 cm vastagon, UV zárással A lakók elégedetlenek voltak a társasház lapostető szigeteléssel, ill. pár lakás ázott is.

 

Mit tud az az anyag?

A purhab a hagyományos szigetelőanyagoknál kétszer hatékonyabb hőszigetelést ad (Zártcellás poliuretán hab 0,023 λ [W/mK]).

Már a minimálisan fújható 3 cm vastagságnál is 100% vízzárást ígérünk. Nincs több párakicsadás, kondenz probléma. A párát az anyag bizonyos mértékben átengedi, háza lélegző marad.

Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes felület. Könnyű, mégis merev, járható felület. A purhab és az azt védő UV réteg követi az épület mozgását, nincsenek dilatációs problémák.

Egyszerű rétegrend – nincs esély a meghibásodásra. A szórt szigetelés elkészítése előtt a régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania.

Rágcsálók nem szeretik a habot, ill. réseket sem találnak, ahol bejutnak a régi szigetelőanyagokba.

 

GYORS

 1. Gyors száradás: A szórt purhab olyan anyag, amely a felhordás után gyorsan megszárad és megkeményedik. Ez lehetővé teszi a felületek gyors burkolását és befejezését.
 2. Rugalmasság: A szórt purhab könnyen alkalmazkodik az épület szerkezetéhez és a felhordási felülethez. Ez minimalizálja az elkészítési időt és munkát.
 3. Közvetlen alkalmazás: A szórt purhabot közvetlenül a felhordási felületre lehet fújni vagy szórni, amely gyors és hatékony eljárást tesz lehetővé.
 4. Minimalizált építési idő: A gyors száradási és felhordási idő révén az építési projektek teljes ideje lerövidül, és az építési időszakok minimalizálhatók.
 5. Kevesebb munkaerő: Mivel a szórt purhab könnyen és gyorsan alkalmazható, kevesebb munkaerőt és munkaórákat igényel az installáció.
 6. Azonnali eredmények: Az építkezés befejezését követően azonnal érzékelhető az energiahatékonyság és a hőszigetelés előnye.

Mindezek az előnyök teszik a szórt purhab szigetelést egyik gyors és hatékony megoldássá, különösen azoknál az épületeknél, ahol időszűkében van az építési vagy felújítási folyamat.

Társasház szigetelése purhabbal:

 1. Hatékony hőszigetelés: Csökkenti a fűtési költségeket és javítja a lakások komfortját.

 2. Hangszigetelés: Csökkenti a zaj behatolását és a lakók közötti zajterjedést.

 3. Tartósság: Hosszú élettartamú, kevesebb karbantartást igényel.

 4. Energiahatékonyság: Jelentős energiamegtakarítást eredményez.

 5. Vízállóság: Megakadályozza a nedvesség bejutását és penészképződést.

A budapesti társasház szigetelés kiválóan sikerült!

Partnerünk: palatech.hu 

Többet a lapostető szigetelésről itt olvashat: link

 

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák