Marcali

márc 14, 2023 | családi ház, oldalfal

Marcali oldafal szigetelés

Oldafalat szigeteltünk Marcaliban! Összesen 200 m2 felületen vittünk fel 6 cm vastag szigetelő réteget!

Marcali - oldalfal szigetelés

 

Marcali szórt purhab szigetelés

Homlokzat szigetelés hatékonyan! Hő- és vízszigetelés egy lépésben, az eredmény erősebb, tömörebb falfelületek mint a megszokott homlokzati szigetelésekkel. Vakolt vagy vakolatlan homlokzati falon is alkalmazható, erősen tapad a legtöbb építőipari anyagra (nemesvakolat, tégla, ytong, lemez/panel, acél, fa). Mint minden külső munkánál, a purhabot védenünk kell a nap ellen az UV védő réteggel. Ha Ön a falat később burkolja, vakolja, esetleg előfalat épít, erre természetesen nincs szükség. Többet az UV védelemről itt olvashat.

Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére. A honlokzati falakat minden esetben a zártcellás habbal végezzük. Ha többet olvasna a zártcellás anyagról, kattinson ide!

FIGYELEM:

A purhab szigetelés a szórásos technológia miatt nem teljesen sík, az élek nem egyenesek. Amennyiben Ön teljesen sík falakat szeretne, és nem tervezi előfallal takarni a szigetelést, az élek egyenesítése, a síkok simítása anyag- és munkatöbbletet fog jelenteni a kőműveseknek! A belső oldalfalak a szigetelést egyszerűen, gipszkartonnal takarhatja. 

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák 

Gödöllő

Gödöllő

Szórt purhab szigetelés Gödöllő Könnyűszerkezetes házat szigeteltünk Gödöllőn! A fújt hab...