Marcali

márc 14, 2023 | családi ház, oldalfal

Marcali oldafal szigetelés

Oldafalat szigeteltünk Marcaliban! Összesen 200 m2 felületen vittünk fel 6 cm vastag szigetelő réteget!

Marcali - oldalfal szigetelés

 

Marcali szórt purhab szigetelés

Homlokzat szigetelés hatékonyan! Hő- és vízszigetelés egy lépésben, az eredmény erősebb, tömörebb falfelületek mint a megszokott homlokzati szigetelésekkel. Vakolt vagy vakolatlan homlokzati falon is alkalmazható, erősen tapad a legtöbb építőipari anyagra (nemesvakolat, tégla, ytong, lemez/panel, acél, fa). Mint minden külső munkánál, a purhabot védenünk kell a nap ellen az UV védő réteggel. Ha Ön a falat később burkolja, vakolja, esetleg előfalat épít, erre természetesen nincs szükség. Többet az UV védelemről itt olvashat.

Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére. A honlokzati falakat minden esetben a zártcellás habbal végezzük. Ha többet olvasna a zártcellás anyagról, kattinson ide!

FIGYELEM:

A purhab szigetelés a szórásos technológia miatt nem teljesen sík, az élek nem egyenesek. Amennyiben Ön teljesen sík falakat szeretne, és nem tervezi előfallal takarni a szigetelést, az élek egyenesítése, a síkok simítása anyag- és munkatöbbletet fog jelenteni a kőműveseknek! A belső oldalfalak a szigetelést egyszerűen, gipszkartonnal takarhatja.

 

A Marcali szórt purhab szigetelés oldalfalon történő alkalmazásának előnyei:

  1. Kiváló hőszigetelés: A Marcali szórt purhab hatékonyan csökkenti a hőveszteséget az épület oldalfalán, javítva a belső hőkomfortot.
  2. Légáteresztőség: Kiváló légzáró tulajdonságokkal rendelkezik, minimalizálva a hideg levegő és a nedvesség bejutását az épületbe.
  3. Energiahatékonyság: A hatékony hőszigetelés csökkenti az energiafogyasztást és csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.
  4. Vízállóság: A szórt purhab vízálló, így megakadályozza az esetleges nedvesség és penészképződés kialakulását.
  5. Tartósság: Hosszú élettartama miatt kevés karbantartást igényel, és ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  6. Gyors telepítés: A szórt purhab könnyen és gyorsan felhordható, minimalizálva az építési időt.
  7. Hangszigetelés: Jelentős hangszigetelő képességekkel rendelkezik, csökkentve a külső zaj behatolását.

A Marcali szórt purhab oldalfalakon történő alkalmazása hatékony módja az épületek hőszigetelésének és energiahatékonnyá tételének, valamint a tartósság és a kényelem növelésének.

 

Nézze meg ezeket is: 

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák