Hullámlemez tető szigetelés

febr 4, 2024 | családi ház, cserepeslemez, hullámpala, könnyűszerkezet, nyaraló, tetőtér

Esztergom szigetelés referencia

Az esztergomi családi ház felújításakor a szigetelés egy fontos szempont volt a tulajdonosnak. A korábban szigetelés nélküli hullámlemez tető miatt a tulajdonosok nemcsak az energiahatékonysággal és a hőveszteséggel küzdöttek, hanem beázásokkal és kondenzproblémákkal is szembesültek az emeleten.

A megoldás az volt, hogy 10 cm vastag zártcellás poliuretán hab (PURhab) szigetelést alkalmaztunk a hullámlemez tetőn. Ez a modern szigetelési megoldás hatékonyan zárja le a tetőt, megakadályozva a hőveszteséget és csökkentve a nedvesség bejutásának esélyét.

Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a tető minden részét alaposan lefedjük, és hogy a csatlakozási pontokat és áttöréseket gondosan lezárjuk, hogy ne legyenek hideghidak vagy hőhidak a tetőszerkezetben. Ezáltal a hab szigetelés teljesen résmentessé vált, maximálisan kihasználva hatékonyságát és előnyeit.

Az új hullámlemez tető szigetelés telepítése után cégünk 10 év garanciát vállalt a beázások ellen. Ez nemcsak a tulajdonosok biztonságát növeli, hanem azt is jelzi, hogy bízunk a szigetelés minőségében és hatékonyságában.

Az eredmények egyértelműek voltak: a tetőszigetelés jelentősen csökkentette az energiaszámlákat a fűtési és hűtési költségek csökkenése révén. Emellett a beázások és a kondenzproblémák teljesen megszűntek, így a lakók végre egy kényelmes, száraz és egészséges otthonban élhetnek.

Ez a hullámlemez tető szigetelés projekt nemcsak az ingatlan értékét növelte és a tulajdonosok komfortérzetét javította, hanem hosszú távon is fenntartható és környezetbarát megoldást nyújtott az energiahatékonyság és a kényelem terén.

Olvasson a hullámpala szigetelésről honlapunkon: link

Palatetők szigetelése: www.palatech.hu

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák