Purhab szigetelés Tárnok, könnyűszerkezetes ház hőszigetelése

jan 31, 2024 | családi ház, garázs, könnyűszerkezet, nyaraló, oldalfal

Tárnok purhab
A Modern Megoldás: Purhab Szigetelés a Könnyűszerkezetes Házaknál

Purhab szigetelés Tárnok

Innovatív megoldás egy könnyűszerkezetes hozzáépítés belső oldalának szigetelésére.

1. **Hatékony hőszigetelés a gerendaközökben:**
Purhab szigetelés Tárnok. Az egyik legfontosabb előnye a purhab szigetelésnek a gerendaközökben való hatékony alkalmazhatósága. A könnyűszerkezetes hozzáépítésnél gyakran előfordul, hogy a hagyományos szigetelőanyagok nehezen jutnak be a kis részletekbe vagy szorosabb területekre. A purhab azonban könnyen formázható, és kiválóan kitölti a réseket, így biztosítva a tökéletes hőszigetelést.  A purhab nem mozdul el, mint a hagyományos szigetelések.

2. **Ideális megoldás a mennyezet szigetelésére:**
A purhab szigetelés különösen előnyös lehet a mennyezetek szigetelésére. A könnyűszerkezetes házaknál gyakran nehézséget okoz a megfelelő hőszigetelés kialakítása a mennyezetnél, de a purhab könnyen felvihető és tökéletesen illeszkedik a felső részekhez is, így teljes körű védelmet nyújt a hőveszteség ellen.

3. **Szerkezet megerősítése és stabilizálása:**
Az egyik kevésbé ismert előnye a purhab szigetelésnek a könnyűszerkezetes házakban az, hogy nemcsak hőszigetel, hanem a szerkezetet is megerősíti és stabilizálja. A purhab szigetelés bekerülése után a falak és a mennyezetek szilárdabbá válnak, ami hosszú távon növeli az épület tartósságát és stabilitását.

4. **Optimális hőszigetelési teljesítmény:**
Az ügyfeleink által rendelt 10 cm vastag purhab réteg egyaránt megfelel az iparági szabványoknak és a felhasználók igényeinek. Fontos megjegyezni, hogy ez a vastagság körülbelül 20 cm vastag hagyományos szigetelőanyagnak felel meg, így a purhab kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt, még kisebb vastagságban is.

5. **Vízszigetelés és páratechnikai védelem:**
Végül, de nem utolsósorban, a purhab szigetelés kiválóan alkalmazható vízszigetelésre és páratechnikai védelemre is. A könnyűszerkezetes házaknál kiemelt fontosságú a nedvesség elleni védelem, és a purhab ebben is kiválóan teljesít, megakadályozva a nedvesség bejutását az épületbe.

Összességében tehát láthatjuk, hogy a purhab szigetelés számos előnnyel jár a könnyűszerkezetes házaknál történő alkalmazása során. Hatékony hőszigetelést, szerkezetstabilizálást és vízszigetelést biztosít, miközben optimális teljesítményt nyújt. Ha Ön is szeretné felújítani otthonát vagy építkezésénél a legkorszerűbb megoldásokat keresi, ne habozzon választani a purhab szigetelést!

Oldalfal szigeteléséről itt olvashat: https://isopur.hu/oldalfal-szigeteles/

Könnyűszerkezetes épületek olcsó tetőszigetelése bitumennel: https://palatech.hu/

Befúvásos szigetelés könnyűszerkezetes házakban: https://isowool.hu/

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák