SKYPOOL medence szigetelése

júl 7, 2022 | medence, szálloda

Medence szigetelés Zalakaroson, a MENDAN hotelben.

 

A medence szigetelés miatt hívtak minket Zalakarosra. A medencét és és annak szerelvényeit szigeteltük alulról, 10 cm vastag pur réteggel.

Megnyitott a MenDan kétharmad részt átlátszó aljú tetőmedencéje, a Sky Pool, ahol a csobbanás élménye mellé mesés panoráma és valódi izgalmak járnak. Adrenalin kalandokra fel! Egyedülálló, extrán látványos és felejthetetlen.

SKY Pool - Csobbanásra kész

Élmények számokban

  • 750 m2 napozóterasz, a medence mellett üvegterasszal, kényelmes nyugágyakkal
  • 6×26 méteres medence 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel
  • 1,1-1,4 méter vízmélység
  • 16 méteres magasságban, az 5. emeleten
  • körben panorámafolyosóval
  • 80 fős panorámaszauna, merülőmedencével, pihenő- és napozóterasszal, jégkúttal (18+)
  • Sky bár számos ínycsiklandó falattal és frissítővel – saját konyhával, egyedi ét-és itallappal

Jó csobbanást!

Medence szigetelés előnyei purhabbal

A purhab medence szigetelés kiemelkedő előnyökkel jár, ha a medence külső falain alkalmazzák. A purhab egy könnyű, polimer alapú anyag, amely könnyen felhordható és kitölti a felületek apró réseit, repedéseit, így kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az egyik legfontosabb előnye a hőszigetelés. A purhab hatékonyan csökkenti a hőáramlást a medence külső falán keresztül, így minimalizálja a hőveszteséget és hőfelvételt. Ez segít a medence vízének hőmérsékletének stabilizálásában, valamint energiát takarít meg a fűtési és hűtési költségek csökkentésével.

Emellett a purhab kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A medence külső falain alkalmazva csökkenti a zaj átvitelét a környező területekre, így kellemesebb és nyugodtabb környezetet teremt.

A purhab szigetelés továbbá kiváló vízállóságot biztosít. A medence falaira felhordva létrejön egy tökéletesen zárt réteg, amely megakadályozza a nedvesség bejutását a falakba. Ez megakadályozza a falak károsodását és a nedvesség okozta problémákat.

Összességében a purhab szigetelés nagyszerű választás a medence külső falainak szigetelésére. A hő- és hangszigetelő tulajdonságai mellett vízállóságot biztosít, hozzájárulva a medence energiahatékonyságához és tartósságához.

 

 

Ha többet olvasna a speciális felületek szigeteléséről, kattintson ide: link

Belenus hotel: link

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák