Debrecen

jún 28, 2023 | étterem, trapézlemez

Debrecen purhab szigetelés

A trapézlemez szigetelés egy gyakran alkalmazott módszer a tetők és falak építésében. Ez a szigetelési technika hatékony vízszigetelést nyújt, de nem ad hőszigetelést és beázhat. Mint minden építési módszernek, a trapézlemez szigetelésnek is lehetnek hibái, amelyek hatékony megoldásokat igényelnek. Ebben a cikkben áttekintjük a trapézlemez szigetelés gyakori hibáit és bemutatjuk a PURhabos szigetelés tökéletes megoldását.

  1. Hiányzó vagy sérült szigetelés: Az egyik leggyakoribb hiba a trapézlemez szigetelésénél a hiányzó vagy sérült szigetelőréteg. Ez lehetővé teszi a hőenergia átjutását, valamint a nedvesség és a hang terjedését. A hibás szigetelés csökkenti az épület energetikai hatékonyságát és kényelmét.

Megoldás: A tökéletes megoldás a PURhabos szigetelés alkalmazása. A poliuretán hab (PURhab) kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és tökéletesen kitölti a trapézlemez és az izolációs réteg közötti hézagokat. Ez megakadályozza a hőhidak kialakulását és hatékonyan szigeteli az épületet a hőveszteségtől és a hangátviteltől. A PURhabos szigetelés egyenletes, zárt cellás szerkezetének köszönhetően kiváló párazáró képességgel rendelkezik, ami megakadályozza a nedvesség bejutását és a penészképződést.

Debrecen purhab szigetelés

  1. Rendszerhibák: Néha a trapézlemez szigetelésének hibája a helytelenül kialakított rendszerben rejlik. Rosszul kivitelezett csatlakozások, rosszul elhelyezett tömítések vagy nem megfelelő szigetelőanyagok használata hibákat okozhat.

Megoldás: A PURhabos szigetelés tökéletes megoldás lehet a rendszerhibákra is. A PURhab egyszerűen és gyorsan felhordható a trapézlemezre, és könnyen formázható az egyedi csatlakozásokhoz és résekhez. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést és a hibamentes szigetelést.

  1. Alacsony hangszigetelés: A trapézlemez szigetelésének egy másik gyakori hibája az alacsony hangszigetelés. Ez a probléma különösen fontos lehet olyan épületek esetében, ahol fontos a zajcsökkentés, például irodákban vagy lakóépületekben.

Megoldás: A PURhabos szigetelés kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyenletes és zárt cellás szerkezet csökkenti a zaj behatolását, és kellemes és csendes környezetet biztosít az épületben.

 

Palatetők felújítása: www.palatech.hu

Debrecen purhab szigetelés – trapézlemez

Referenciák felület típusa szerint

Referenciák épület típusa szerint

Hasonló referenciák