Trapézlemez szigetelése

Trapézlemez hő- és vízszigetelésére gyorsan, egy lépésben – zártcellás szórt purhabbal. Verhetetlen megoldások könnyűszerkezetes épületeken.

Материјал:

Са затвореним ћелијском пеном

Напредак:

300 м2/дан

дебљина:

5+ цм

Густина:

55 кг/м3

Trapézlemez szigetlés – miért purhabbal?

A trapézlemez elterjedt építőipari anyag, de vannak hátrányai. A legtöbb hazai könnyűszerkezetes, trapézlemezből épített épület nincs szigetelve és/vagy beázik. A szigeteletlen épületek falán nagy hőmérséklet különbségek találkoznak (télen a benti meleg levegő a hideg felülettel érintkezik), megjelenik a párakicsapódás. A visszacsepegő pára nemcsak bosszantó, de károkat is okozhat az épületben, ill. az abban tárolt terményekben, gépekben. A megoldás a purhab:

Kiváló hőszigetelést biztosít. A fűtési- és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők vele, az épületben tartozkodók komfortérzete javulni fog, hiszen eltűnnek a hőmérséklet ingadozások.

A diletáció miatt a beázó trapézlemezrre szórt purhab megállítja a vízet.

Mivel a szigetelt felületeken nem találkoznak nagy hőmérsékletkülönbségek, a kondenzprobléma sem fog visszatérni.

A kemény anyag erősíti a trapézlemezből készült épület szerkezetét, az elemek nem fognak mozogni, nem alakulnak ki rések, a tető járhatóvá válik.

 

Tökéletes hő- év vízszigetelés trapézlemezen
  • Sok hazai, trapézlemez épület nem rendelkezik szigeteléssel. Legyen az ipari-, kereskedelmi- vagy mezőgazdasági épület, napjainkban a hőszigetelés kiemelten fontos szempont. A zártcellás purhab a ma elérhető legjobb hőszigetelés! A légzáró szigetelés optimális hőmérsékletet biztosít.
  • Megszüntethetjük a beázást a trapézlemez közötti hézagoknál és a lemezrögzítő csavarok körül. A szórt purhab képes a legkisebb hézagokat is megfelelően lefedni. Az általunk szigetelt épületekre 10 év teljeskörű garanciát adunk beázás ellen. Megszűnnek a beázásokból eredő károk!
  • A szigetelt felületeken nem találkoznak nagy hőmérsékletek, így a kondenzproblémák megszűnnek. A szigeteléssel kizárjuk a gyenge pontokat, így –hőhidak nélkül- megelőzhetjük páralecsapódást.
A leghatékonyabb megoldás könnyűszerkezeten
trapézlemez felületek speciálisak, szigetelésük igen problémás, nemcsak a rögzítés, de  a formakövetés miatt is. A purhab az egyetlen tökéletes módja, hogy a trapéz felületek bordáit lekövesse, egybefüggő réteggel védje a hő- és a víz ellen. A többi szigetelésnél nagy költséget jelentene a rögzítés, ill. a rétegrend is bonyolultabb, hiszen más anyagok nem garantálnak hő- és vízszigetelést egyben! Kímélje meg magát a lehetségesw hibáktól és válassza az egyértemű megoldást.

A purhab követi az épület dilatációs mozgásait, nem kell tartania attól, hogy a szigetelésen repedések jelennek meg. Ha kívülről szigetelünk és a nap nem éri a trapézlemezt, az épület hőtágulása eleve kiküszöbölhető.

Gyors és tiszta
  •  Akár napi 1000 m2-ert szigetelünk! A gyors kivitelezés nagy előny, ahol fontos az időfaktor.
  • A szórt purhab szigetelése nem jár nagy felfordulással. Ráadásul a munka után sincs hulladék, nincs szállítási költség.
  • A szigetelés Pára- és penészálló. Könnyen kezelhető, akár nagynyomású mosóval is tisztítható.
Biztonságos
A zártcellás purhab erősz, kemény rétege az épületet statikailag is jelentősen megerősíti. A 45-55 kg/m3  súlyú zártcellás hab erős, kemény, járható, mégis minimális súlyterhelést jelent.

Biztonságos! A zártcellás purhab kiváló, B2 Tűzvédelmi besorolású – nem táplálja a tüzet.

Mi az a teríték?

A purhab szigetelés nagy előnye teljesen felveszi a trapézlemez formáját, éppen ezért hullámos lesz. minél vastagabb réteget fújunk, annál inkább ki tudjuk simítani a trapézok miatti hullámokat. Mivel egy trapézlemez fedéséhez több anyagra van szükég mint egy lapos felülethez, felméréskor mindig terítékkel számolunk. Ez általában 15-25 %-ot jelent az alapterületen felül.

Szendicspanel vs. szórásos szigetelés

Napjainkban elterjedt megoldás a szendvicspanelekkel való építkezés. A szigetelőanyag ugyanaz, de két acél lemez között vásárolja meg.  Amennyiben Önnek már van egy szigeteletlen trapézelemez felülete, olcsóbb és praktikusabb az utólagos, szórásos szigetelést (vagyis minket) választani, hiszen a szendvicspanel ára, szállítása, rögzítése többszöröse lenne a szórásos szigetelésnek.  

Új épületek esetén gyakran az esztétika miatt nyernek a szendvicspanelek. Költségek terén ilyenkor is gazdaságosabb a szórásos technológia, hiszen egy réteg hullámlemezt megspórolhat az ügyfél (a mai acélárak mellett ez egy csarnok esetében hatalmas tétel).  Ne felejtsük el, hogy a szendvicspanel épületek nem egybefüggőek. A diletáció miatt idővel hibák fognak megjelenni, az illesztéseknél, a csavar rögzítésénél víz juthat az épületbe, a lemezek mozgása miatt a szigetelés nem lesz légzáró.

Зашто код нас?

A legnagyobb kapacítással, 10 teherautóval és 25 szakemberrel dolgozunk folyamatosan, az ország egész területén. A legmodernebb, új eszközökkel érkezünk a munkára.

Радимо са квалификованим сировинама врхунског квалитета. Купујемо на велико од наших добављача и радимо по повољнијој цени од конкуренције. 

A munkáinkra vállalt garanciát komolyan veheti: több mint 12 éve szigetelünk.

Nem ismerünk lehetetlent. Velünk egyedi, problémás projektek is megvalósulnak. Összeszokott csapatunk szívügye a szigetelés. 

Érdeklődése esetén ingatlanát ingyenesen felmérjük. 

 

Користи

Затражите понуду!

Захтев за

Шта желите да изолујете?

.

Еуро-Кер-Сзиг Кфт.

4251 Хајдусамсон 

Дебрецени ут 24.

инфо@исопур.ху

Пошаљите опис објекта који желите да изолујете, као и димензије површине и планирану дебљину изолације. Нећемо дуго чекати, нашу почетну понуду за изолацију ћемо Вам послати у року од једног радног дана без одлагања. Ако сматрате да су наше цене прихватљиве, ми ћемо на ваш захтев бесплатно проценити зграду. 

Пурхаб Инсулатион лого