Изолација Мор - поткровље једне породичне куће

9. новембар 2022 | соцкет, тавански спрат, референца

Szigetelés Mór

Egy új építésű családi ház padlására hívtak minket. Szigetelés Mór. A tulajdonossal 150 m2 födémet mértünk fel, aki szerette volna a padlást tárolásra használni, ezért a járható zártcellás poliuretánt választotta. Egyetlen nap alatt elkészítettük a 10 cm-es szigetelést, a

Материјал:

Затворена/отворена ћелија

Напредак:

300 м2/дан

дебљина:

5+ цм

Густина:

55 кг/м3

Szigetelés Mór

У основи, више од половине топлотног губитка својстава одлази кроз под. Због тога је изолација плоча и подова изузетно важна. Пурфоам обећава неоспорне предности у односу на термоизолационе плоче. Пружа савршену топлотну и водену изолацију без зазора тамо где би било тешко изоловати другим материјалима. То је ненадмашно решење чак и ако желите да изолујете на неравним подовима или дуж закривљених зидова, око степеница и цеви. Захваљујући пародифузним својствима полиуретанске пене, поткровље остаје прозрачно чак и након што је плоча изолована, чиме се спречава стварање буђи и буђи.

На крову или плочи? Затворена или отворена ћелија?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Szigetelés Mór. Padlásfödém hőszigetelés

Опште предности Пурхаба

Можемо чак и преполовити трошкове грејања! Топлотна, водена и звучна изолација се одвија у једној фази рада.

Обезбеђује непрекидан водоотпоран слој. Због својства дифузије паре, кућа остаје прозрачна.

Потпуно решење без зазора, дакле савршен заптивни слој, савршен за цеви, закривљене зидове итд.

1001ТП3Т хидроизолација, одлична топлотна изолација. Омогућава да влага прође до одређене мере, а ваша кућа остаје прозрачна.

A régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania. Gyors és tiszta kivitelezés. Akár magasnyomású mosóval tisztítható.

Оптерећена, висока чврстоћа на притисак, изолација без зазора.

megrendelő elégedett volt a fiúk munkájával.

Több padlásfödém szigetelés itt: link

 

 

поткровље