Изолација поткровља

A zártcellás purhab kiváló megoldás padlásfödém hő-, valamint vízszigetelésére. A járható szigetelőréteg teljesen homogén, hézagmentes.

Материјал:

Затворена/отворена ћелија

Напредак:

300 м2/дан

дебљина:

5+ цм

Густина:

55 кг/м3

Изолација поткровља

Az ingatlanok hőveszteségének alapvetően több mint a fele a födémen keresztül távozik. A födémek- és az aljzatok szigetelése tehát kiemelten fontos. A purhab elvitathatatlan előnyökkel kecsegtet a táblás hőszigetelő lapokkal szemben. Tökéletes, hézagmentes hő- és vízszigetelést ad, ahol más anyaggal nehezn szigetelne. Akkor is verhetetlen megoldás, ha nem sík padlón vagy íves falak mentén, lépcsők-, csövek körül szigetelne. A poliuretán hab páradiffúzív tulajdonságának köszönhetően a padlás a födém szigetelése után is lélegző marad, ezáltal megelőzve a penészesedést, dohosodást.

Tetősíkon vagy födémen? Zárt- vagy nyíltcellással?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Padlásfödém hőszigetelés

Опште предности Пурхаба

Можемо чак и преполовити трошкове грејања! Топлотна, водена и звучна изолација се одвија у једној фази рада.

Egybefüggő, vízzáró réteget ad. Páradiffúzív tulajdonsága miatt a ház lélegző marad.

Teljesen hézagmentes megoldás, ezért tökéletes záróréteg, tökéletes csöveknél, íves falnál stb.

1001ТП3Т хидроизолација, одлична топлотна изолација. Омогућава да влага прође до одређене мере, а ваша кућа остаје прозрачна.

Не морате да демонтирате и транспортујете стару изолацију. Брзо и чисто извођење. ТХЕоштећења се могу очистити машином за прање под високим притиском.

Оптерећена, висока чврстоћа на притисак, изолација без зазора.

Процес рада

Mielőtt szigetel, győzödjön meg róla, hogy a fogadófelület száraz és pormentes. Szem előtt tartva a tényt, hogy munka közben a levegőben szálló purhab szemcsék minden útjukba kerülő felületre rátapadhatnak, minden olyan felületet, berendezést, vezetéket, amit nem akar szigetelni, érdemes védőtakarással ellátni. Amennyiben Ön ezzel nem kíván foglalkozni, cégünk a takarást esetileg kalkulált áron vállalja, felülettől függően. 

Дебљину подне изолације увек одлучује купац, обично се захтева минимално 5 цм пене затворених ћелија за подне конструкције стамбених зграда. Оптимална дебљина коју препоручујемо је 10 цм, ова дебљина даје 20 цм памука.

Maradtak kérdései? Kattinsok ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Утичница са изолованим Пурхаб-ом

Видео

Користи

Затражите понуду!

Захтев за

Шта желите да изолујете?

.

Еуро-Кер-Сзиг Кфт.

4251 Хајдусамсон 

Дебрецени ут 24.

инфо@исопур.ху

Пошаљите опис објекта који желите да изолујете, као и димензије површине и планирану дебљину изолације. Нећемо дуго чекати, нашу почетну понуду за изолацију ћемо Вам послати у року од једног радног дана без одлагања. Ако сматрате да су наше цене прихватљиве, ми ћемо на ваш захтев бесплатно проценити зграду. 

Пурхаб Инсулатион лого