Izolacija podstrešne plošče

A zártcellás purhab kiváló megoldás padlásfödém hő-, valamint vízszigetelésére. A járható szigetelőréteg teljesen homogén, hézagmentes.

Material:

Zaprta/odprta celica

Napredek:

300 m2/dan

Debelina:

5+ cm

Gostota:

55 kg/m3

Izolacija podstrešne plošče

Az ingatlanok hőveszteségének alapvetően több mint a fele a födémen keresztül távozik. A födémek- és az aljzatok szigetelése tehát kiemelten fontos. A purhab elvitathatatlan előnyökkel kecsegtet a táblás hőszigetelő lapokkal szemben. Tökéletes, hézagmentes hő- és vízszigetelést ad, ahol más anyaggal nehezn szigetelne. Akkor is verhetetlen megoldás, ha nem sík padlón vagy íves falak mentén, lépcsők-, csövek körül szigetelne. A poliuretán hab páradiffúzív tulajdonságának köszönhetően a padlás a födém szigetelése után is lélegző marad, ezáltal megelőzve a penészesedést, dohosodást.

Tetősíkon vagy födémen? Zárt- vagy nyíltcellással?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Padlásfödém hőszigetelés

Splošne prednosti zdravila Purhab

Stroške ogrevanja lahko celo prepolovimo! Toplotna, vodna in zvočna izolacija poteka v eni sami fazi dela.

Egybefüggő, vízzáró réteget ad. Páradiffúzív tulajdonsága miatt a ház lélegző marad.

Teljesen hézagmentes megoldás, ezért tökéletes záróréteg, tökéletes csöveknél, íves falnál stb.

100% hidroizolacija, odlična toplotna izolacija. Prepušča vlago do določene mere, vaša hiša pa ostane zračna.

Ni vam treba razstaviti in prevažati stare izolacije. Hitra in čista izvedba. THEpoškodbe lahko očistite z visokotlačnim čistilnikom.

Obremenilna, visoka tlačna trdnost, izolacija brez rež in rež.

Proces dela

Mielőtt szigetel, győzödjön meg róla, hogy a fogadófelület száraz és pormentes. Szem előtt tartva a tényt, hogy munka közben a levegőben szálló purhab szemcsék minden útjukba kerülő felületre rátapadhatnak, minden olyan felületet, berendezést, vezetéket, amit nem akar szigetelni, érdemes védőtakarással ellátni. Amennyiben Ön ezzel nem kíván foglalkozni, cégünk a takarást esetileg kalkulált áron vállalja, felülettől függően. 

Debelino talne izolacije vedno določi stranka, običajno je za talne konstrukcije stanovanjskih objektov zahtevana najmanj 5 cm zaprtocelične pene. Optimalna debelina, ki jo priporočamo, je 10 cm, pri tej debelini dobimo 20 cm bombaža.

Maradtak kérdései? Kliknite tukaj za ogled pogosto zastavljenih vprašanj!

Vtičnica z izoliranim Purhab

Video

Uporabe

Zahtevajte ponudbo!

Prošnja za

Kaj želite izolirati?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson 

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Pošljite opis objekta, ki ga želite izolirati, ter dimenzije površine in predvideno debelino izolacije. Ne bomo dolgo čakali, prvo ponudbo za izolacijo vam bomo poslali v enem delovnem dnevu brez odlašanja. Če se vam zdijo naše cene sprejemljive, vam objekt na vašo zahtevo brezplačno ocenimo. 

Logotip Purhab Insulation