Izolacija ravne strehe Budimpešta 12. okrožje

8. julij 2022 | ravna streha, etažna lastnina

Társasház lapostető szigetelés

Budapesten szigeteltünk a 12. kerület tetején. 200 m2 felület szigetelése bitumenes tetőre, 5 cm vastagon, UV zárással A lakók elégedetlenek voltak a társasház lapostető szigeteléssel, ill. pár lakás ázott is.

 

Mit tud az az anyag?

Polyfoam zagotavlja toplotno izolacijo, ki je dvakrat učinkovitejša od tradicionalnih izolacijskih materialov (zaprtocelična poliuretanska pena 0,023 λ [W/mK]).

Obljubljamo vodoodpornost 100% tudi pri najmanjši debelini pihanja 3 cm. Nič več težav s paro ali kondenzacijo. Material do določene mere prepušča paro in vaša hiša ostane zračna.

Kontinuirana površina brez rež in toplotnih mostov. Lahka, a trdna, pohodna površina. Pena in zaščitna UV plast sledita gibanju zgradbe, dilatacijskih težav ni.

Preprosto plastenje - brez možnosti za neuspeh. Pred izdelavo raztresene izolacije vam stare izolacije ni treba razstaviti ali transportirati.

Glodalci ne marajo pene, oz tam, kjer pridejo v stare izolacijske materiale, ne najdejo vrzeli.

 

HITRO

 1. Gyors száradás: A szórt purhab olyan anyag, amely a felhordás után gyorsan megszárad és megkeményedik. Ez lehetővé teszi a felületek gyors burkolását és befejezését.
 2. Rugalmasság: A szórt purhab könnyen alkalmazkodik az épület szerkezetéhez és a felhordási felülethez. Ez minimalizálja az elkészítési időt és munkát.
 3. Közvetlen alkalmazás: A szórt purhabot közvetlenül a felhordási felületre lehet fújni vagy szórni, amely gyors és hatékony eljárást tesz lehetővé.
 4. Minimalizált építési idő: A gyors száradási és felhordási idő révén az építési projektek teljes ideje lerövidül, és az építési időszakok minimalizálhatók.
 5. Kevesebb munkaerő: Mivel a szórt purhab könnyen és gyorsan alkalmazható, kevesebb munkaerőt és munkaórákat igényel az installáció.
 6. Azonnali eredmények: Az építkezés befejezését követően azonnal érzékelhető az energiahatékonyság és a hőszigetelés előnye.

Mindezek az előnyök teszik a szórt purhab szigetelést egyik gyors és hatékony megoldássá, különösen azoknál az épületeknél, ahol időszűkében van az építési vagy felújítási folyamat.

Társasház szigetelése purhabbal:

 1. Hatékony hőszigetelés: Csökkenti a fűtési költségeket és javítja a lakások komfortját.

 2. Hangszigetelés: Csökkenti a zaj behatolását és a lakók közötti zajterjedést.

 3. Tartósság: Hosszú élettartamú, kevesebb karbantartást igényel.

 4. Energiahatékonyság: Jelentős energiamegtakarítást eredményez.

 5. Vízállóság: Megakadályozza a nedvesség bejutását és penészképződést.

A budapesti társasház szigetelés kiválóan sikerült!

Partnerünk: palatech.hu 

Többet a lapostető szigetelésről itt olvashat: povezava

 

Reference po vrsti površine

Reference églede na vrsto krova

Podobne reference