Izolacija Mór - mansarda enodružinske hiše

9. november 2022 | vtičnica, podstrešje, referenca

Szigetelés Mór

Egy új építésű családi ház padlására hívtak minket. Szigetelés Mór. A tulajdonossal 150 m2 födémet mértünk fel, aki szerette volna a padlást tárolásra használni, ezért a járható zártcellás poliuretánt választotta. Egyetlen nap alatt elkészítettük a 10 cm-es szigetelést, a

Material:

Zaprta/odprta celica

Napredek:

300 m2/dan

Debelina:

5+ cm

Gostota:

55 kg/m3

Szigetelés Mór

V bistvu več kot polovica toplotne izgube nepremičnin zapusti skozi tla. Izolacija plošč in podlage je zato izjemno pomembna. Purfoam obljublja nesporne prednosti pred toplotnoizolacijskimi ploščami. Zagotavlja popolno toplotno in vodno izolacijo brez rež, kjer bi jo bilo težko izolirati z drugimi materiali. Je neprekosljiva rešitev tudi, če želite izolirati neravna tla ali vzdolž ukrivljenih sten, okoli stopnic in cevi. Zahvaljujoč parodifuzijskim lastnostim poliuretanske pene ostane podstrešje zračno tudi po tem, ko je plošča izolirana, kar preprečuje nastanek plesni in plesni.

Na strehi ali plošči? Zaprta ali odprta celica?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Szigetelés Mór. Padlásfödém hőszigetelés

Splošne prednosti zdravila Purhab

Stroške ogrevanja lahko celo prepolovimo! Toplotna, vodna in zvočna izolacija poteka v eni sami fazi dela.

Zagotavlja neprekinjeno vodoodporno plast. Zaradi paroprepustnosti hiša ostane zračna.

Rešitev popolnoma brez rež, torej popolna tesnilna plast, popolna za cevi, ukrivljene stene itd.

100% hidroizolacija, odlična toplotna izolacija. Prepušča vlago do določene mere, vaša hiša pa ostane zračna.

A régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania. Gyors és tiszta kivitelezés. Akár magasnyomású mosóval tisztítható.

Obremenilna, visoka tlačna trdnost, izolacija brez rež in rež.

megrendelő elégedett volt a fiúk munkájával.

Több padlásfödém szigetelés itt: link

 

 

podstrešje