Izolacija tavanske ploče

A zártcellás purhab kiváló megoldás padlásfödém hő-, valamint vízszigetelésére. A járható szigetelőréteg teljesen homogén, hézagmentes.

Materijal:

Zatvorena/otvorena ćelija

Napredak:

300 m2/dan

Debljina:

5+ cm

Gustoća:

55 kg/m3

Izolacija tavanske ploče

Az ingatlanok hőveszteségének alapvetően több mint a fele a födémen keresztül távozik. A födémek- és az aljzatok szigetelése tehát kiemelten fontos. A purhab elvitathatatlan előnyökkel kecsegtet a táblás hőszigetelő lapokkal szemben. Tökéletes, hézagmentes hő- és vízszigetelést ad, ahol más anyaggal nehezn szigetelne. Akkor is verhetetlen megoldás, ha nem sík padlón vagy íves falak mentén, lépcsők-, csövek körül szigetelne. A poliuretán hab páradiffúzív tulajdonságának köszönhetően a padlás a födém szigetelése után is lélegző marad, ezáltal megelőzve a penészesedést, dohosodást.

Tetősíkon vagy födémen? Zárt- vagy nyíltcellással?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Padlásfödém hőszigetelés

Opće dobrobiti Purhaba

Možemo čak prepoloviti troškove grijanja! Toplinska, hidro i zvučna izolacija odvija se u jednoj radnoj fazi.

Egybefüggő, vízzáró réteget ad. Páradiffúzív tulajdonsága miatt a ház lélegző marad.

Teljesen hézagmentes megoldás, ezért tökéletes záróréteg, tökéletes csöveknél, íves falnál stb.

100% hidroizolacija, odlična toplinska izolacija. Propušta vlagu do određene mjere, a vaša kuća ostaje prozračna.

Staru izolaciju ne morate rastavljati i transportirati. Brza i čista izvedba. THEoštećenja se mogu očistiti visokotlačnim peračem.

Opteretiva, visoka tlačna čvrstoća, izolacija bez procjepa i procjepa.

Proces rada

Mielőtt szigetel, győzödjön meg róla, hogy a fogadófelület száraz és pormentes. Szem előtt tartva a tényt, hogy munka közben a levegőben szálló purhab szemcsék minden útjukba kerülő felületre rátapadhatnak, minden olyan felületet, berendezést, vezetéket, amit nem akar szigetelni, érdemes védőtakarással ellátni. Amennyiben Ön ezzel nem kíván foglalkozni, cégünk a takarást esetileg kalkulált áron vállalja, felülettől függően. 

Debljinu podne izolacije uvijek određuje kupac, obično se traži minimalno 5 cm pjene zatvorenih ćelija za podne konstrukcije stambenih zgrada. Optimalna debljina koju preporučujemo je 10 cm, ova debljina daje 20 cm pamuka.

Maradtak kérdései? Kattinsok ide a Gyakran Feltett Kérdések megtekintéséhez!

Utičnica s izoliranim Purhabom

Video

Koristi

Zatražite ponudu!

Zahtjev za

Što želite izolirati?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson 

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Pošaljite opis objekta koji želite izolirati te dimenzije površine i planiranu debljinu izolacije. Nećemo dugo čekati, našu inicijalnu ponudu za izolaciju ćemo Vam poslati u roku od jednog radnog dana bez odlaganja. Ako smatrate da su naše cijene prihvatljive, besplatno ćemo procijeniti zgradu na vaš zahtjev. 

Logotip Purhab Insulation