Izolacija Mór - potkrovlje obiteljske kuće

9. stu 2022 | utičnica, tavanska etaža, referenca

Szigetelés Mór

Egy új építésű családi ház padlására hívtak minket. Szigetelés Mór. A tulajdonossal 150 m2 födémet mértünk fel, aki szerette volna a padlást tárolásra használni, ezért a járható zártcellás poliuretánt választotta. Egyetlen nap alatt elkészítettük a 10 cm-es szigetelést, a

Materijal:

Zatvorena/otvorena ćelija

Napredak:

300 m2/dan

Debljina:

5+ cm

Gustoća:

55 kg/m3

Szigetelés Mór

U osnovi, više od polovice gubitka topline nekretnina odlazi kroz pod. Izolacija ploča i podloga je stoga izuzetno važna. Purfoam obećava neosporne prednosti u odnosu na termoizolacijske ploče. Pruža savršenu toplinsku i hidroizolaciju bez pukotina gdje bi bilo teško izolirati s drugim materijalima. To je nepobjedivo rješenje čak i ako želite izolirati neravne podove ili duž zakrivljenih zidova, oko stepenica i cijevi. Zahvaljujući svojstvima poliuretanske pjene koja difuzira paru, potkrovlje ostaje prozračno čak i nakon što je ploča izolirana, čime se sprječava pojava plijesni i plijesni.

Na krovu ili ploči? Zatvorena ili otvorena ćelija?

Amennyiben a tetőtér nem lakott és nincs is tervben annak beépítése, akkor a padlásfödémet szigeteljük a tetősík helyett. A födém szigetelése hatékonyabb, hiszen a  felfele áramló meleget nem hagyjuk a tetőig eljutni. Másfelől a kivitelezés is olcsóbb, mivel magastető esetén a födém felülete kisebb mint a tetősíkoké.  Amennyiben fontos, hogy a padlás szigetelése járható, valamint terhelhető legyen, főleg zártcellás habot szoktunk ajánlani. Hogyha a padlást egyáltalán nem használják, a nyíltcellás hab is szóba jöhet. Ez a hab olcsóbb, de gyengébb hőszigetelést ad, ill. nem vízzáró!

Szigetelés Mór. Padlásfödém hőszigetelés

Opće dobrobiti Purhaba

Možemo čak prepoloviti troškove grijanja! Toplinska, hidro i zvučna izolacija odvija se u jednoj radnoj fazi.

Pruža neprekinuti, vodootporan sloj. Zbog svojstva difuzije pare, kuća ostaje prozračna.

Potpuno rješenje bez pukotina, stoga savršen brtveni sloj, savršen za cijevi, zakrivljene zidove itd.

100% hidroizolacija, odlična toplinska izolacija. Propušta vlagu do određene mjere, a vaša kuća ostaje prozračna.

A régi szigetelést nem kell lebontania, elszállítania. Gyors és tiszta kivitelezés. Akár magasnyomású mosóval tisztítható.

Opteretiva, visoka tlačna čvrstoća, izolacija bez procjepa i procjepa.

megrendelő elégedett volt a fiúk munkájával.

Több padlásfödém szigetelés itt: link

 

 

potkrovlje