izolacija kuće Budimpešta

19. srpnja 2024 | bitumenski krov, Obiteljska kuća, ravni krov

Még egy Magyar Sikertörténet minket választott. Házszigetelés Budapest

Maruzsi László neve ismerősen cseng minden autósport-rajongó számára. A rally versenyek legendája nemcsak a pályán, hanem az élet más területein is jó döntéseket hoz: amikor a lapostető felújítására került sor, nem bízta a véletlenre a dolgot. A leázó lapostető javítását az ISOPUR csapatra bízta.

A minimál stílusban felújított ház Alsórákos hangulatos utcájában található. Az épület belső terei már korábban luxus módon fel lettek újítva, viszont a tető korszerűsítése még hátra volt. Az időjárás viszontagságai és az elavult bitumenes tető miatt sürgetővé vált a tető szigetelése. László úgy döntött, hogy minket bíz meg ezzel a feladattal.

A házszigetelés megkezdésekor elsődleges célunk az volt, hogy a ház szigetelést (tető vízszigetelését és hőszigetelését) megfelelően elvégezzük. A 45 kg/m³ sűrűségű zártcellás anyagot választottuk, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szigetelés vastagságát 10 cm-ben határoztuk meg, hogy biztosítsuk a maximális hatékonyságot. Az anyag kiválasztása és a vastagság meghatározása után megkezdődhetett a tényleges munka.

A rossz állapotú, bitumenes tetőre történő házszigetelés telepítése egy délelőtt alatt megtörtént. A munkafolyamat gyorsasága és hatékonysága annak köszönhető, hogy a csapatunk minden tagja precízen és összehangoltan dolgozott. A leázó tető azonnal vízszigetelve lett, így a tönkrement bitumenes szigetelés okozta apró beázások már nem jelentenek problémát. A házszigetelés megerősítésével pedig nemcsak az ingatlan energiahatékonysága nőtt, hanem az otthon komfortérzete is jelentősen javult.

PrijeUtána (UV védelem nélkül)

izolacija kuće Budimpešta

leázó lapostető javítása

Olvasson többet a témáról itt: https://isopur.hu/laposteto-szigeteles/

Lapostető szigeteléssel foglalkozó dedikált honlapunk: https://purhab-laposteto.hu/

Házszigetelés Budapest

Termékelőnyök:

  • A leghatékonyabb hőszigetelés! Lambda értéke 0,021 –  fele olyan vastagság elég mint a hagyományos szigetelőanyagokból
  • Tökéletes vízszigetelést ad, miközben a párát bizonyos mértékig átengedi – megszüntethetők a párakicsapódások
  • Rés-, és hézagmentes – formakövető. Bármilyen speciális formájú felület hatékonyan szigetelhető
  • Kedvező feltételek mellett akár napi 1000 m2 felület szigetelése! Több száz referencia
  • 10 év teljeskörű garanciát vállalunk. A legjobb, bevizsgált BASF termékek
  • Repedezett, elöregedett tetők felújítása, vízzáróvá tétele, hőszigetelése
  • Akár 70%-os fűtési költség megtakarítás, megtérülés 5-7 év

Reference prema vrsti površine

Reference éprema vrsti palube

Slične reference