Izolacija unutarnjih bočnih i fasadnih zidova

Materijal:

Zatvorena ili otvorena ćelija 

Napredak:

300 m2/dan

Debljina:

5+ cm

Gustoća:

55 kg/m3

Külső vagy belső oldalfalak szigetelése zárt- vagy nyitottcellás purhabbal 

Hő-, hang- és vízszigetelés egy lépésben, gyorsan, hatékonyan. Minden építőipari anyagon alkalmazható: nemesvakolat, tégla, gipszkarton, ytong, lemez, fa stb. Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére stb.

A belső oldafalak szigetelése purhabbal régóta népszerű, különösen könnyűszerkezetes épületeknél. Cégünk külső, homlokzati falak szigetelését is vállalja. Alább olvashat mindkét témáról.

 

PAŽNJA:

A purhab szigetelés a szórásos technológia miatt nem teljesen sík, az élek nem egyenesek. Amennyiben Ön teljesen sík falakat szeretne, és nem tervezi előfallal takarni a szigetelést, az élek egyenesítése, a síkok simítása anyag- és munkatöbbletet fog jelenteni a kőműveseknek! A belső oldalfalak a szigetelést egyszerűen, gipszkartonnal takarhatja.

Unutarnja izolacija bočnih zidova

A purhab hatékony és gyors megoldást jelent belső oldafal/ válaszfal hő- és hangszigetelésére. A hézagmentes purhab kiváló tulajdonságai maitt verhetetlen megoldás függőleges falakon: nem csúszik le, légzáró, rágcsálók nem jutnak be az oldafalba, a kivitelezés pedig villámgyors.

Amennyiben nagyobb üreges teret kell kitölteni és Önnek nem kimondottan fontos a nedvességnek való ellenállás, választhat nyíltcellás purhabot is. A kedvezőbb áru nyitott cellás termék könnyebb és puhább mint a merev zártcellás társa, kedvezőbb ára miatt gazdaságosabb megoldás, ha a cél, hogy teljesen kitöltsön egy viszonylag mély falat. Fontos tudni, hogy a nyitottcellás hab gyengébb hőszigetelést ad, ugyanolyan hőszigetelés eléréséhez vastagabb rétegre lesz szükség. Kliknite ovdje, ha többet olvasna a nyitott cellás anyagról!

 

Izolacija fasade

Homlokzat szigetelés hatékonyan! Hő- és vízszigetelés egy lépésben, az eredmény erősebb, tömörebb falfelületek mint a megszokott homlokzati szigetelésekkel. Vakolt vagy vakolatlan homlokzati falon is alkalmazható, erősen tapad a legtöbb építőipari anyagra (nemesvakolat, tégla, ytong, lemez/panel, acél, fa). Mint minden külső munkánál, a purhabot védenünk kell a nap ellen az UV védő réteggel. Ha Ön a falat később burkolja, vakolja, esetleg előfalat épít, erre természetesen nincs szükség. Többet az UV védelemről itt olvashat.

Az általunk felvitt homogén oldalfal szigetelés teljesen hézag- és toldásmentes, nincs légmozgás, hőveszteség. Különösen hatékony speciális formájú falsíkok esetén, íves formák szigetelésére. A honlokzati falakat minden esetben a zártcellás habbal végezzük. Ha többet olvasna a zártcellás anyagról, kattinson ide!

 

Izolacija bočnih zidova pjenom

 • Ista izolacija s tanjim slojem! U usporedbi s drugim materijalima dovoljna je upola manja debljina
 • Nema spojeva ni prekida. Površina je potpuno homogena i kontinuirana
 • Moguća je izolacija bez procjepa posebno oblikovanih zgrada i zakrivljenih zidova
 • Ne zvecka kao stiropor. Čvrsta, čvrsta zidna površina 
 • Glodavci su jedini koji ne vole pjenastu izolaciju

Opće dobrobiti Purhaba

 • 100% hidroizolacija, odlična toplinska izolacija
 • Propušta vlagu do određene mjere, a vaša kuća ostaje prozračna
 • Brza i čista izvedba
 • Opterećeni materijal visoke tlačne čvrstoće
 • Izolacija bez procjepa i procjepa
 • Može se čistiti čak i visokotlačnim peračem
 • Staru izolaciju ne morate rastavljati i transportirati
 • Jednostavno nanošenje slojeva - bez kvarova

Video

Koristi

Zatražite ponudu!

Zahtjev za

Što želite izolirati?

.

Euro-Ker-Szig Kft.

4251 Hajdúsámson 

Debreceni út 24.

info@isopur.hu

Pošaljite opis objekta koji želite izolirati te dimenzije površine i planiranu debljinu izolacije. Nećemo dugo čekati, našu inicijalnu ponudu za izolaciju ćemo Vam poslati u roku od jednog radnog dana bez odlaganja. Ako smatrate da su naše cijene prihvatljive, besplatno ćemo procijeniti zgradu na vaš zahtjev. 

Logotip Purhab Insulation